Uzun süredir ikinci el masaüstü fiyatlarına bakmıyorum bu yüzden piyasa hakkında bir fikrim yok direkt ilanımın açıklamısını koyuyorum 20k fşyat koydum sizce iyi bir fiyat mıdır teşekkürler
Merhabalar bilgisayarı itopyadan aldım youtube de Donanım Arşivi DA-V5 olarak bulabilirsiniz temiz...
hocam Allahın izni ile gideceğim ama bende bilmiyorum orayı gitmeyeli seneler oldu yinede gelirseniz yazarsanız orda olursam buluşuruz çay içeriz
1779214336
Hocam bu konuda çok fazla ön yargı olduğuna inanıyorum gerçekten gezilecek çok fazla yer var ama idlip çokta gezilecek bir yer değil şam...
KEHKEHEKH çok komiksiniz gerçekten yarılacağım gülmekten bizim uydurduğumuz(?) cevaplar kabul etmemek sizin sorununuz ve bu sizin sadece beğenmediğiniz için redediyorsunuz cevaba karşılık bir argümanınız yok sadece beğenmiyorsunuz. Siz bana 2+2 nedir diye soruyorsunuz ben size 4 diyorum siz...
Üslüp muhattaba göre şekil alırsa sizin gibi tartışma ahlakından yoksun ve köşeye sıktıştığında verilen cevabı beğenmediğinde klişe cevap veya kaçamak cevaplar vererek geçiştiren birisine sert biz üslüpla konuşmalıydık hala sizlerle üslüplü konuşmaya çalışıyoruz 320ye yakın sorunuz varmış...
rica ederim hocam bazen gözüm dalıyor ordaki fotoğrafa bazen yeşil içimi açıyor diyorum bu dünya ne kadar büyük ne kadar güzel bazen eski bir yer çıkıyor insan diyorum neler yapıyor mutlu ediyor insanı içimi ferahlatıyor size yardımcı olduysam ne mutlu bana
Hocam hemen kişiseleştire giriyorsunuz ordan windows spot seçiyorsunuz arka plandan ve windows size birbirinden güzel kaliteli fotoğraflar koyup arada bir değiştiriyor iç ferahlatıcı güzel resimler oluyor ben öneririm(ssi almak için çok uğraştım yapamadım)
haşa ne tamamım nede iman ekspertiziyim bunu mesajımın başımda da belirtim demeye çalıştığım şey Allah kuranda biz gönderdik ve onu biz koruyacağız diyor sen korunup korunamadığını bilemem diyorsun buda senin dediğin Allahın dediği bir şey inkar etmek olmuyor mu
Hocam haşa tanrı değilim ama daha önce çok tartışmalarınızı okudum ayeti bağlamdan koparıp anlamı çarpıtıyorsunuz biri size sonrasını okuyunca klişe cevaplardan bıktım tarzı cevaplar veriyorsunuz maalesef gördüğüm şey amacınızın öğrenmek veya tartışmak değil sadece fitne olduğu ayrıca konuları...
Kusura baıkmayın sizin art niyetten başka birşeyiniz yok defalarca bu tarz konular açtınız konuların cevaplarını klişe cevap diyerek geçistirdiniz haftada bir eski konularınızı yükseltip tekrardan geliyorsunuz size bir şey açıklamaya çalışmak maalesef boşuna dilerim yaradan kalbinizin gözünü...