Karadelik isimli üyenin son içerikleri

1. Karadelik

Nothing 3a Pro mu Yoksa Samsung A56 mı?

bence de güzel gözüküyor ama hocamın dediği herşeye katılıyorum samsung gibi bilirinlerden devam etmek iyidir
  2. Karadelik

Cevremde ki herkes grip

la grip yazıyormuş ben garip diye okuyorum diyorum bunlar ne diyor
  3. Karadelik

3.500 TL'ye kadar saat önerisi

Evet orda gördüm indirimde kardeşim yararlanır dedim
  4. Karadelik

3.500 TL'ye kadar saat önerisi

https://sl.n11.com/n/vfmhP4f
  5. Karadelik

Forumda kaç uyarı aldınız?

1 tane ile yırtmışız
  6. Karadelik

Forumda kaç uyarı aldınız?

nereden görüyoruz kaç uyarı aldığımızı
  7. Karadelik

Akıllı tahtadaki e-kilit nasıl kırılır

bildiğim hepsini açıyor
  8. Karadelik

Hadi herkes Duvar kağıtlarını paylaşsın

windowsun oto değişen arka planı açık güzel doğa manzaraları koyuyor hoşuma gidiyor insanın içini açıyor
  9. Karadelik

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

hocam daha almadım şuanki kualklığım rampagein eskli birşeyi baya kötü durumda s3 ten iphone geçen adam gibiyim gelince yazarım neyi var neyi yok söylerim ama bence kablosuz her zaman kablodan daha iyidiir benim için tabii ki
  10. Karadelik

🔥İndirim Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

gamepower aero ultra aldım 1750 gelince inceleme atarım Kendimcebirblog250 bu çalıştı
  11. Karadelik

Akıllı tahtadaki e-kilit nasıl kırılır

oldu hocam akıllı tahtada ekanı sağ dan hızlıca çekince alt taba alıyor du yanlış hatırlamıyorsam ordan programın adına bakın veya biliyorsanuz direk kurun ve şifreyi ekleyin usb belleğe
  12. Karadelik

Yardım Adini unuttugum oyun

1. Naraka: Bladepoint (En Güçlü Aday) Asyalı bir ekip (24 Entertainment) tarafından geliştirilen ve Unlost dahil birçok Türk yayıncının 2022-2023 döneminde reklamını/yayınını yaptığı oyundur. Gemili Harita: Oyunda gemilerin bulunduğu ve üzerinde savaşılan büyük haritalar mevcuttur. Tarz: MMO...
  13. Karadelik

Steam aile paylaşımı yapmak isteyen varmı? (black myth wukong arıyorum)

Hocam olay sahibinin para kazanması değil birisinden bir şeyi ödünç almakla çalmak aynı değil
  14. Karadelik

Steam aile paylaşımı yapmak isteyen varmı? (black myth wukong arıyorum)

hocam ondan demiyorum birisi sizinle aileye katılırsa 1 yıl boyunca oda aile değiştiremeyecek o yüzden biraz zor 1774542579 hocam aynı şey değil
Geri