Karadelik isimli üyenin son içerikleri

1. Karadelik

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

gelmez diyenler olacaktır 2 hafta önce de aynısı oldu birt daha gelmez muhabeti falan olacaktır ben niyeyse şuanda piyasayı manipüle ettiklerine inanmaya başladım 3 4 hafta ramlari bu uçar fiyatta tutup sonrasında bir indirim furyası daha yapıp yine olduğundan daha fazla satış yapacaklardır
  2. Karadelik

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Hocam geçende yaptılar indirimi neden acaba büyük bir oyun olabilir mi şuanda fiyatlar yüksek olduğuna inan piyasaya olması gereken fiyattan ram sürüyor ama piyasa çok yüksek olduğu için satılacağından çok daha fazla satılıyor piyasayı manipüle ediyorlar bence
  3. Karadelik

Vatan Bilgisayar DDR4 ram indirimi

https://www.vatanbilgisayar.com/bilgisayar-ram-bellek/?srt=UP ürüne tıkladıktan sonra fiyat değişiyor
  4. Karadelik

Razer barracuda x 2.4 mikrofon sorunu

ayarlardan ses giriş aygıtını kontrol edin
  5. Karadelik

Hacklenme Olayından Sonra Donanım Arşivi Sitesi Stabilite Sorunu

hocam bu aralar aktivim ben hiç sorun yaşamadım
  6. Karadelik

Pc ye Nasıl Dizi İndirebilirim?

hocam zaten diziyi kaçak indiriyorsun idm kaçak kullanmakta mı sorun oldu anlamadım ki sil tekrar kur kullanmaya devam et
  7. Karadelik

Gamepower Kai Titanium Ultra 7.1 USB Kulaklık Alınır mı?

Hocam ben bununla aero ultra arasında kaldım aero aldım dışarda da kullanabilmek için gayet memnunum
  8. Karadelik

📍Şanlıurfa Ve Kahramanmaraş📍Okulda Silahlı Saldırı📍

Eminiyet mensubunun yeraltı çetesi mi var acaba bu kadar silahın evinde ne işi var ayrıca senin aklın yok mu 13 yaşındaki bir çocuğun almasına izin veriyorsun özürleri kabahatlerinden büyük
  9. Karadelik

anlamıyorum ki boncuk tabancası alıyor sanki çocuk 8. sınıf 13 yaşında ya 13 18 yaşındayım daha gerçek silah göremidim ben
  10. Karadelik

Saat alabileceğim güvenilir site ?

Saat&Saat/Konyalı saat/Ersasaat bunlar güvenilir hocam
  11. Karadelik

diyecek bir şey yok ortaokul öğrencisi 5 silah bulabilmiş teksasta mıyız ne diyeceğimi bilemiyorum
  12. Karadelik

🔥İndirim Amazonda Kitap indirimi

sanırım (!) yazmayı unuttun umarım 1776095295 valla bende okumaya yeni yeni başladım Tolstoydan İnsan neyle yaşar güzel bir kitap öneririm
  13. Karadelik

hayatım güzel sayılmaz pek ama yinede aldım
  14. Karadelik

Amazonda 60 tl altı kitaplarda birçok klasik güzel kitaplar var ben bir kaç adet aldım ve prime üyelerine özel kuponda var bende 150 tl kupon var dı herkeste var mı emin değilim ama kitaplar 40 50 tl gibi gofret parasına kaliteli yayınlar var bence bakılabilir...
  15. Karadelik

Feminizm Eşitlik mi Dominasyon mu?

Eşitlik kavramının gerçekliğine pek inanmıyorum ideal insan tanımı gibi bir şey bu eşitlik kavramı sadecebir itopya insanlar hiçbir zaman eşit olmyacaklar bence ki bahsettiğiniz iki kategori çok geniş erkekler ve kadınlar eşitlik kavramını ele aldığımız bağlamı çok daraltsak mesala aynı odada...
Geri