karadenizflex isimli üyenin son içerikleri

1. K

Wrait atk dragonfly a9

ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse ultra max alınır mı? g pro x kullandım ve cok güzel memnun kaldım maalesef bende g pronun kablosuz baglantısı olmadıgından sattım ve scroll sorunu vardı ama ikinciel paramgüvende ilede g pro x alabilişrim baktım böyle bir mouse var sıfır dragonfly a9 alınır mı?...
  2. K

Kulaklık önerisi 3k-4k arası

gürültü engelleyicisi nasıl mikrofonun suanki kulaklıgım havit gamenote h2033d ve baya mikrofonunda gürültüyü veriyor yakından uzaktan baya veriliyor ve bozulmaya yakın pedleride gitti
  3. K

Kulaklık önerisi 3k-4k arası

hyper cloud 3 alıcam kararsız kaldım veya razer barracuda x alcam öneriniz varmı gürültü engelleyicili mikrofonu olsun yeter
  4. K

Wraith mouse önerisi

3-3.5k arası en zor 4kya cıkar
  5. K

Wraith mouse önerisi

ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse İndirimli fiyat 3,199.00 TL Ultra Max 2.0 / Siyah RAWM SH01 Pro Wireless Mouse İndirimli fiyat 2,999.00 TL Siyah ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse İndirimli fiyat 4,399.00 TL x1 ultra bu üc mouselardan birisini almayı düsünüyorumda hangisini alabilirim...
  6. K

Msi b450 gaming plus max m2 nvme ssd desteği

msi b450 gaming plus max anakartım var m2 nvme ssd desteği varmıdır her m2 nvme ssd uyar değilmi herhangi bir sorun yaşatmaz bana alcağım ssdlerin markaları sunlar [H3 id='Kingston+500GB']Kingston 500GB[/H3] [H3 id='WD+Blue+SN550+500GB']WD Blue SN550 500GB[/H3] [H3...
  7. K

Tavsiye sistem ikinci el

yani kule tipi cok kötü gözüküyor o yüzden 240mm sıvı soğutma almayı düsünüyorum
  8. K

Tavsiye sistem ikinci el

Anakartım: msi b450 gaming plus max islemcim: ryzen 5 5600 ram, ekran kartı,sıvı soğutma,m2 ssd,harddisk almayı düsünüyorum sıvı soğutma haric hepsi ikinci el alıcam kart olarak 3060ti düsünüyorum veya düz 3060 12vram modelinden ram olarak 3200 mhz-3600 mhz düsünüyorum sıvı soğutma Daryun Cix...
Geri