ses kartlı haline göre çok daha iyi oyun açısında da ama ben hala hs65'e göre iyi mi konusunda karar veremedim mesela koşma seslerinde biraz zorlandım...
Valla dediğiniz gibi çok alışmış olabilirim belki bide arkadaşlara deneticem tuning kısmı ile oynayıp eğer kulaklıkta problem yoksa belki alışabilirsem...
Hocam zaten Harman versiyonunu onun için aldım genel ağırlık oyun için ama orada bile gerçekten çok kötü üstündeki tuning kısmından ayar yaptım ama hiçbir...
castor harman pro geldi ne oyun ne şarkı konusu için gram hoşuma gitmedi elimdeki hs65 corsair abartmıyorum 100 kat daha iyi abi tamam harman versiyon...
Elemanlar kargo ile top oynar gibi oynuyor geçen aradığımda yanlışlıkla samsuna gönderildi diyordu şimdi tekrar buraya getirip dönmeye başladılar a. 19. gün.
evet sizin aldığınız rgbsiz versiyon orda yazanı alıcaktınız siyah 60 olan rbgydi bende dün onu kodla 1750ye getirdim yanına bir şey daha ekledim ama onu...
hocam iptal edin siparişi o ürün 7-8 senelik geçen bende baktım gerçekten çok kötü. boşuna para harcıyorsunuz ona.
Eğer güncellemedilerse ürünü 1080p...
Beyler indirimden yararlanmak için extra bir şey satın aldım sonradan ürünler gelince onu iade edebilir miyim problem olur mu sizce? bilgilendirebilir misiniz?