bana çok yardımları dokundu tabi kolay olmadı şirket sahibine ulaşmak ama bi şekilde halletmiştim. Ne oldu bilmiyorum ama garanti için internetten iyi araştırın, yanlış firmaya bırakmayın ürününüzü. Belli başlı garanti şirketleri var. Kutusunda faturası yazıyor olabilir yada e-faturayı kontrol...
belki 50 siparişim olmuştur sheinden yinede konuya ne zaman baksam alıcak bişey çıkıyor ama bu saatten sonra sıkıntı çıkar gibi alınmaz. (62 siparişmiş toplam)
çözüm yok hocam bende zaten download sorunu yoktu upload vardı ama bufferbloat olayı sen %100 kullanırsan gecikme yapıyor oyun oynarken birisi arkada upload yapmazsa sıkıntı yaşamazsınız 50mb upload dolmaz hemen. oyun max 10 kullanıyor cs2 en azından
sürümden fark eder iyi soğutulmuyorsa işlemci ondan fark eder genelde işlemcilerde problem olmaz olursa sistem açılmaz sıcaklık değerine bakıp alabilirsiniz böylece anlarsınız
biraz uğraştım hocam şekillendirme grubu sonrası sınıf atıyorsun ama uploadı 40 yapmama rağmen ms 80lere fırladı bu modem çok kötü arkadaşımada bu modemi verdiler yeni fiber geldi oda uğraştı ufak bir uploadda ms fırlıyor downloadda kaybetmek istemediğim için 10000e falan düşürüp denedim zaten...
haklısınız hocam ama avrupaya bakarak belki 5yıl öncesinin teknonolojisi 1gb interneti daha yeni metropol şehirlere getiriyorlar :D böyle zaten çok uğraşan kişi trde yok olsada bizi ilgilendirmez kafalarındalar kaç kere temsilci arayıp 1 saat konuştuğumu hatrılıyorum hiçbir çözüm yok ama...
Benim değerler böyle herhangi bir ayar değişikliği daha yapmadım hocam. Konu için teşekkürler gördüm bende biraz bakınırken ama pek faydalı bişey bulamadım sorucam orayada. Şöyle bir konu var farklı modem ama aynı modelin devamı herhalde arkadaş yazmış orada bi ayarla dengelemiş gecikmelerini...
hocam 3k elo faceit oynuyorum biraz takıntı oldu bu artık en iyisini elde etmek bilgisayar içinde aynı durum eğer aynı modemse yada bilginiz var ise yardımcı olursanız sevinirim modemin arayüzü farklı geldi kurcalamak istemedim açıkcası fazla bilgide yok internette bu model hakkında.
Yeni fiber geldi yanında ücreti dahil olarak ex520v tplink modem verdiler ama önceki modemimde qos ayarı sayesinde aldığım 10ms upload şimdi 30ms'e çıkmış download düşmüş olsa dahi beni rahatsız etti 800e 57 alıyorum 1gb'lik internetten şöyle 18 tane şekillendirme grubu var bunlardan hangisi ile...
hocam aynı kart-iban günde 1 ödeme alıyor demişsiniz ben 15inde kullandığım kartım ile tekrar havale attım bunlara para hesaba yansımadı ama geride gelmedi siz direk kart ile öde kısmında kartınızı girdiniz muhtemel değil mi? öyleyse yarın denerim zaten şuan hata veriyor vermezse çözülmüş demektir.