Hocam elimdeki sistem pek güncel değil satılması zor olmaz mı dün biraz araştırdım hatta satılsa belki 6-7bin liraya satılabilir (monitör vs dahil) ama kim alır bilemiyorum.
Dostlar elimdeki parçalar şöyle
Ekran kartı GT730 2GB
RAM 1x16 2400Mhz
İŞLEMCİ AMD Ryzen 5-3500X 3.6 - 6 çekirdek
256GB SSD
PSU VX Plus 400
Anakart A320M A Pro Max
----------
PSU değişimi kesinlikle yapacam. Ram 2x16 olarak değiştirmeyi düşünüyorum. Ekran kartı için pek bilgim yok. Üst düzey...
Anladım hocam eyvallah hemen hemen baştan sistem oluşturmam lazım hemen hemen. PSU kesinlikle değiştirecem ekran kartım çöp işlemci güncellemek lazım RAM arttırmak lazım bakayım satıp baştan kurabilirsem öyle yaparım.
Bakayım reis buralarda yeniyim biraz bilgi sahibi olayım fiyat konusunda bilgisayarcılar acımasız olabiliyor zaten 2-3 parça değişmesi şart gibi. sağ ol
1749225402
Biliyorum reis bu PC yi topladığımda çip krizi falan vardı ancak tek slot bulabildik ekran kartı falan çöp zaten az yukarıda yazdım...
Eyvallah reis sağ ol
1749225089
Hocam işlemci AMD Ryzen5 3500X 6 Core - Processor 3.6-4.0 ghz
Ekran Kartım GT730 2GB
RAM 1x16 (mHz bulamadım)
PSU : VX Plus 400
Ana Kart : A320M
Depolama olarak sadece SSD var 256GB
1749225144
Reis sıcaklık çok sorun olmaz ama sistem çok yorulsun istemem...
Eyvallah reis PSU değişimi şart onun farkındayım ekran kartı gelen tavsiyelere bakayım en ideali neyse ona göre halledecem. Bu işlemci 3-5 yıl daha götürür mü sence?
Reis bende düşünüyordum psu değişmeyi fan sesi duymak bıktırıyor. İşlemciye bakacam bütçem ne oluyor diye. Ama işlemci almasam ekran kartı + psu değişimi yine de iyi götürür mü