evet başka kablo yoktu bu diye düşündüm taktım açtım10 dakika biosta bekliyordu bende leptoptan usbye format dosyası yüklüyorum diğer parçalar serin baktım fanları çalışmıyor ekran kartının elimle dokundum ısınmış baya kapattım pcyi korktum yanlış mı yapıyorum diye çünkü söktüm elime aldım kartı...
başka yok o diğeri vardı işte o iki başlı 6+2 ondan onu takmıştım ayrıca kafamı karıştıran o kablo ne ve bende neden normalden farklı yazıyor 12v şeklinde yani normalde pci-e yazması lazım sadece
Dostlar Merhaba.
Yeni pc topladım sıfırdan sadece ekran kartını 2. El aldım sistemi daha kurmadım 3080 rtx ekran kartı yeni geldi sistemin diğer parçaları hazırdı taktım ekran kartını Asus tuf 750w gold psudan gelen (resimleri ekledim) 2x 6+2 pci-e kablosunu taktım ama diğer tarafta psuya girişi...
Vidaları anakartın arkasından takmam gerekiyor ama videodada öyle yapmış dikkat ederseniz zaten sadece somunlarını monte ettiği yeri göstermiş bakın, vidalar anakartın ön yüzündende olmuyor zaten bu şekilde yanlış ama yinede denedim
1739402412
teşekkürler şimdi anladım :) gerçekten basitmiş
Merhabalar.
Dostlar bana yardımcı olabilir misiniz yeni sistem topluyorum çok bilgim yok acaba ben mi yanlış yapıyorum, şimdi ben Asus b650m-k anakart aldım ryzen 7500f işlemci soğutucu olarakta asus prime lc 360 sıvı soğutucusunu aldım radyatörü ve fanları kasaya yerleştirdim, bu işlemcinin...