kupon90 kodu çalışmıyor nasıl aldınız?
1681300128
Birde Logitech G305 Lightspeed almayı düşünüyordum bu sanırım teknik olarak daha iyi bir mouse garanti olarak sıkıntı yaşamayalım?
@GENCERGAMİNG
Merhaba hocam,
İki gündür numaranızdan arkadaşlarla görüşüyorum dün farklı 2 kişi bugün kargoya vereceğiz dediler. Ama hala kargoya verilmemiş. Siparişimi oluştururken zaten demonte seçmiştim. Telefondaki arkadaşlara da demonte olduğunu söyledim hala kargoya verilmemiş. Bu arada...
Çok alakası var hocam. Mersin limanına gelmekle Pendik veya Yalova limanına gelmek arasındaki tercih firmaya değil nakliyeciye bağlı bir şey. Mersin Yalova karayolu masrafı varda Mersin limanına gelmek ile Yalova limanına gelmek arasında fark yok mu sanıyorsunuz. Üstelik eminim çok daha fazladır...
Herkese farklı farklı cevaplar veriyorlar sanırım.
Arkadaşlar Dün görüştüğümde Gemide veya Mersin limanında olduğu söylendi. Ellerinde hiç kasa yokmuş.
Dün gemide veya limanda olan bir ürünün bugün firmaya teslim edilmesi mümkün değil.
Herşeyden önce firmanın olmayan bir ürünü satması etik...
Ön sipariş yapılan bir ürün değil ki bu. Normalde stoklarında olmayan birşeyi satmamaları gerek. Gerçekten Mersindeyse ürünler 1 haftadan önce stoklarına girme şansı yok. Daha ithalat işlemleri filan yapılacak vs.