karakulp45 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Anakart M2 Mi Görmüyor

merhaba bilgisayarımın temizliğe ihtiyacı olduğundan tüm parçaları söktüm temizledikten sonrra tekrar topladım ama anakartım m2 ssd mi görmedi sistemim r7 5800x3d msi b550 tomahawk kingston 2x8 3200mhz 1-adata legend 960max 1 tb 2-kingston nv2 2 tb (görünmeyen) rx 6800 anakartımda 2 slot var 1tb...
  2. K

Çözüldü✓ saitek x52 gaz kolu olmadan çalışır mı?

saitek x52 yani beyaz versiyonda board gaz kolunda olduğundan hotas tek başına çalışmaz hotası gaz koluna gaz kolunu ise pc takarak çalıştırmanız gerek.
  3. K

zte f6600 modem değiştirme

merhaba ben kablonet kullanıcısıyım ve geçen ay modemimi değiştirdiler zte f6600 model modem taktılar ve ben bu modemi değiştirmek istiyorum evde 9 wifi bağlanan cihaz ve 1 lan ile bağlanan pc var internet 100/15 hızı ve bir kaç ay sonra 1000/125 pakete geçeceğim kafamda yerine koyabilecek bir...
  4. K

Çözüldü✓ saitek x52 gaz kolu olmadan çalışır mı?

merhaba saitek x52 gaz kolu olmadan çalışırmı eğer çalışıyorsa hangi porta takmam gerek hotası var gaz kolu yok bu halde çalışırmı?
  5. K

AOC 24g2ze yazılar piksel görünüyor

yok yapmadım onlar açık
  6. K

AOC 24g2ze yazılar piksel görünüyor

merhaba 2 ay önce aldığım aoc monitör başta çok rahatsız etmesede kullandıkça rahatsız eden yazıların pixel gibi görünmesi ve youtube dan bir video izlediğimde izlediğim videodaki yazılarıda pixel pixel görmekte gına geldi bunun çözümü varmı...
  7. K

bilgisayarımın ederi nedir?

76 yı geçmiyor
  8. K

bilgisayarımın ederi nedir?

MSI Mag B550 Tomahawk AMD AM4 DDR4 ATX Anakart DeepCool CC560-WH Beyaz ATX Oyuncu Kasası Sapphire RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı AMD Ryzen 7 5800X3D Sekiz Çekirdek 3.40 GHz Kutulu İşlemci Razer Cynosa Lite Kablolu Oyuncu Klavyes Dark Freezer X128 DKCCX128 İşlemci...
  9. K

Bios tan w10 yüklü m2 den başlatamadım yardım

Merhaba pc dizdi eski pc den kalan m2 ssd vardı onda w10 ve fotoğraflar dosyalar falan var anakartım msi b550 Tomehawk bios a giriyorum systm de tüm diskler görünüyo fakat boot menüsünde görünmüyor m2 den başlatamadım pc yi kısacası
  10. K

Çözüldü✓ laptopumun ederi nedir?

https://www.epey.com/laptop/acer-an515-42.html laptop bu 8gb ram'i 24gb'a çıkarmıştım şimdi askere gideceğimden elden çıkarmak istiyorum ederi nedir?
  11. K

laptopuma satamı yoksa nvme mi takmalıyım.

ona nereden bakabilirim
  12. K

kendim takıcam hacı
  13. K

doğrudur fakat nvme mi sata mı?
  14. K

merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiycım var uzun zamandır m2 ssd almayı düşünüyordum fakat laptop hakkında araştırma yaptığımda bazıları nvme ve sata destekliyor diyor bazıları sadece sata destekliyor diyor benim kafam karıştı yardımcı olun pls. laptop model: acer nitro 5 an515-42 rayzen 5...
  15. K

işlemci karşılaştırma r7 5700x mi? r7 5800x3D mi?

merhaba arkadaşlar ben render işleri ile uğraşıyorum yeni toplayacağım pc de bir kafama takılan soru var r7 5700x mi? r7 5800x3D mi? veya farklı önerileriniz varımı?
Geri