saitek x52 yani beyaz versiyonda board gaz kolunda olduğundan hotas tek başına çalışmaz hotası gaz koluna gaz kolunu ise pc takarak çalıştırmanız gerek.
merhaba ben kablonet kullanıcısıyım ve geçen ay modemimi değiştirdiler zte f6600 model modem taktılar ve ben bu modemi değiştirmek istiyorum evde 9 wifi bağlanan cihaz ve 1 lan ile bağlanan pc var internet 100/15 hızı ve bir kaç ay sonra 1000/125 pakete geçeceğim kafamda yerine koyabilecek bir...
merhaba 2 ay önce aldığım aoc monitör başta çok rahatsız etmesede kullandıkça rahatsız eden yazıların pixel gibi görünmesi ve youtube dan bir video izlediğimde izlediğim videodaki yazılarıda pixel pixel görmekte gına geldi bunun çözümü varmı...
Merhaba pc dizdi eski pc den kalan m2 ssd vardı onda w10 ve fotoğraflar dosyalar falan var anakartım msi b550 Tomehawk bios a giriyorum systm de tüm diskler görünüyo fakat boot menüsünde görünmüyor m2 den başlatamadım pc yi kısacası
merhaba arkadaşlar bi konuda yardıma ihtiycım var uzun zamandır m2 ssd almayı düşünüyordum fakat laptop hakkında araştırma yaptığımda bazıları nvme ve sata destekliyor diyor bazıları sadece sata destekliyor diyor benim kafam karıştı yardımcı olun pls.
laptop model:
acer nitro 5 an515-42
rayzen 5...
merhaba arkadaşlar ben render işleri ile uğraşıyorum yeni toplayacağım pc de bir kafama takılan soru var r7 5700x mi? r7 5800x3D mi?
veya farklı önerileriniz varımı?