karalikralı isimli üyenin son içerikleri

1. K

İphone 13 Hala Alınır Mı?

Hocam dediğim gibi telefondan oyun oynama taraftarı değilim pek
  2. K

Yardım Turkcell süper box kontrat sürem doldu. alternatif sağlayıcı önerisi ?

hocam konu ile alakazsız kusura bakmayın bendede altyapı yok superbox en iyi ne kadar hız sağlıyor ve fiyatları nedir
  3. K

Hocam çok pahalı ya benim bütcem 40bin maksimum ama 2.el falan diyorsanız önerinize açığım
  4. K

Hocam öncelikle teşekkür ediyorum. Genel olarak Bir sorum olacaktı androidden geçeceğim için çok bilmiyorum ama bu Icloud hesapları falan sıkıntı çıkarmıyor değil mi ?
  5. K

Hocam 6 sene boyunca Huwaei kullandım şarj beni bozmaz ya ☺️ ☺
  6. K

Galiba dedğiniz gibiyse 13 alacağım bütce yüzünden ama bi bakmışım bütce çıkmış alırım hocam 15 teşekkür ederim kararım 13 yönünde
  7. K

İlk defa kullanağım ve beni yarı yolda bırakmasını gerçekten istemiyorum tavsiye için teşekkürler.
  8. K

Sizce ne yapmam gerek çok anlamyıorumda ( oyun için almıyorum birde ) 1747426818 peki 14 ile arasındaki farklar nedir
  9. K

Merhabalar Ben yaklaşık 1 ay sonra telefon alacağım fakat İphone 13 mü yoksa 14 mü alsam karar veremedim sizce ne almalıyım yada bunlar dışında bir modelde önerebilirsiniz 13 alınır mı?
  10. K

TELEFONUM BOZULDU GMAİLE GİREMİYORUM

Merhabalar epic games hesabıma girerken e posta hesabıma kod yolluyor ve bende e posta hesabımın şifresini biliyorum ama telefonuma kod yolladıığı için ve telefonum bozulduğu için kodu alamıyorum ve hesaba kabul etmiyor ne yapmalıyım
  11. K

LGSYE SON 1 AY KALA ÇALIŞSAM KAZANIR MIYIM ?

hocam 1 haftada 380den 470e yükselen arkadaşım var ama çok çalışıyor benim max 1 30 saat
  12. K

çok teşekkür ederim
  13. K

Selamlar LGSye 1 ay kala çalışsam sizce kazanabilir miyim kazanbilirsem nasıl bir şekilde çalışmalıyım deneyimli olan yada önerisi olanların gerçekten çok fazla yardımı olur çünkü çok kaygı var üzerimde şuanda puanım 407 denemeler gerçekten zor hedefim 453 puan yani %3,73 yüzdelik dilim oluyor...
Geri