KaRaMbOlas isimli üyenin son içerikleri

1. KaRaMbOlas

DAREU A950 GM ALINIR MI?

dareu a950 gm alınır mı gerek mcusu gerek sensörü falan uygun gibi sizce alınır mı
  2. KaRaMbOlas

TUNCMATİK AKIM KORUMALI PRİZ ALINIR MI

ups al rahatına bak hidrojen bombası bile atsalar pcyi sağlam tutar en garantisi ups
  3. KaRaMbOlas

DAREU A950 GM Mİ MSİ VERSA 300 ELİTE Mİ

aşırı kararsız kaldım hangi mouse daha iyi
  4. KaRaMbOlas

MCHOSE L7 ULTRA PLUS ALINIR MI?

uzun araştırmalarım sonucunda gerek sensör kalitesi gerek mcu kalitesi gerek pil ömrü gerek switchlerinin kalitesi gerek hafifliği iyi gibi bu fiyata sizlerede sormak istedim.
  5. KaRaMbOlas

Öneri 2500 tl kablosuz mouse önerisi

aula s900 max çok iyi 3950 sensör optik anahtar mammmamiaa pil sorunu yok şarjlı zaten 62 gr 400 mah 8000hz
  6. KaRaMbOlas

Yardım Selam 2 k bütçem var hangisi almnam gerek kararsızım

a9 pro net gerek 8000hz ile gerek optic switchleri ile gerek pixart flagship ile 3395i ile uyumu ile çok net a9 pro ve bu arada 8k dongeleıda yanında veriolar bedava
  7. KaRaMbOlas

ATK A9 PRO ALINIR MI??

cevabun için teşekkür ederim fakat neden darmoshark m3 v2yi seçmediğini öğrenmek isterim
  8. KaRaMbOlas

ATK A9 PRO ALINIR MI??

atk a9 pro mu yoksa darmoshark m3 v2 mi karar veremedim cevap verirsenz mutlu olurum
  9. KaRaMbOlas

Steelseries aerox 3 1000 TL alınır mı?

alınır ,
  10. KaRaMbOlas

Steelseries prime+ alınır mı

71 gram hafifliği ile 450 ips, 50g ve güçlü sensörü dolayısıyla ve fiyatının bu özelliklere ilişkin ucuz olduğunu düşünüyorum... sizce alınır mı???
  11. KaRaMbOlas

1500 tl bandında mouse önerisi

teşekkür ediyorum
  12. KaRaMbOlas

attack sharklar nasıldır 1765899055 hangisini acabaü
  13. KaRaMbOlas

bende işte wraithe güvenemedim başka önerin var mı mouse için
  14. KaRaMbOlas

bende işte wraithe güvenemedim başka önerin var mı mouse için
  15. KaRaMbOlas

öncelikle selamlar 1500 tl bandında ürün arıyorum logitech g305 düşündüm 1500 ama ürün çok ağır galiba sonra glorius model o wireless düşündüm ama oda 2000kdan aşağı yok onun yerine wraith falan düşündüm ama onlarda yani bana çok güven vermedi mesela vxe r1 se+ var ama yani güven vermiyor...
Geri