2. el malesef direk hazır sistem alıcamda alıcağım kişide de rx580 ve rx 6500xt var zaten bütçem buna bile zar zor anca yetiyo bütçem osla direk 6600 yönrlicemde bende biliyorum vram 4 gb çok düşük oldugunu ama rx 58* de çok eski geliyo napmam lazım
şuan rx 6600 alabilecek bütçem yok olsa
sıkıntı yok pekş hangisi daha ii rx 580 mi rx 6500xt mi
1733951529
daha bilgesyr alamdım ekran kartını değiştirebilrim adma da rx 580 de vr rx 6500xt de var hangisini tercih edeyim
eyw reis iyimş aklımda bulunduıcam ben amd ekran akrtı istmeiyorum noırmalde ama 18k ya rx7600 iyi gbi nedne istemiyıorum diye sorarsanda çok ısınıyo diyo herkes öyle diyo çok ısınıyo diyolar
neden bu kadar tepki veriliyo dedinya çünkü sen küçük bir çocuk değilsin artık 21 yaşında bir yetişkinsin kendi ayaklarının üzerinde durabilcek yaşdasın kendi isteklerini alabilcek yaşdasın e hadi 30k laptop dersin baba ben laptop alıcam 20k topladım biraz yardım edermisin dersin babanda 10k...
dostum bence artık zrundalar demeyi bırak sen 15 16 yaşında bir çocuk değilsin elalemin çocuklarıylada kendini kıyaslama bence bak kaç kere yazdıalr dostum emekli maaşına zam max 2 3 binlira kredi çekmek dmeke ayrı bi piskoloji diyosun ya hani psikolojim hazır değil çalışmaya diye belkide...
dostum 21 yaşındasın eğer madem çok isityosun nasıl bir psikolojidesin bilmiyorum ama çok isitiyorsan eğer gidip çalışırsın şartlara bakmadan eğer çok istiyosan babanada okadar yük olmamış olursun yaşın yeterince büyük zaten (çalışman için) şuan sen iş ilanlarına baksan seni illa bir yere...
arkadaşalr ben 4060 ti alamyı düşnüyorum arkadaşalrım herke amd ekran kartı çok ısınıyor diyolar kullanan arkdaşlarım ama fps değerlerine bkaınca da amd önde gibi ne yapmalıyım