Merhaba arkadaşlar.
Benim gibi sorunu yaşayan ve çözümü olmayanlar için nimet bir bilgi :)
çözüm'e ulaşmak için WARP 1.1.1.1 uygulamasını indirip çalıştırın yeter.
ayarlar kısmından 2 modu var sağ tıklayınca. 1.1.1.1 modu ve warp özellikli 1.1.1.1 ben iki modda da kullanırken sorunum tekrar...
Hali hazırda Abdullah kontroller yapıyor. baya fikir değiştirici bilgiler verdiği için
kişisel kanaatim IPS olacak Ve Duruma göre minimum 144 Hz ve 2K destek veriyor olması gerek.
geri kalan değerler kafa karıştırıcı ve can sıkıcı derecede aldatıcı bilgiler.
asus şirket ortağı olunca neden kendi hemagonyasındaymış gibi alt markası olsun onu anlamadım.
şirketler yatırım yapar hepsi bu.
asus başka marka asrock başka marka olarak devam eder böyle bir durumda zaten
asus gibi bir firma da bunu isteyeceğini sanmıyorum. yani göz göre göre bir markayı...
Marka olarak güzel ürün. Muadil rakipleride var, kendini kanıtlamış ürünler olduğu için aşırı bir fark göremezsin. Kozmetik olarak hangisini beğendiysen ki muhtemel bunu beğenmişsindir ver siparişi gitsin.
Yani ürün görüntü olarak 10 ama 26000 DPİ demiş :D mümkün değil. 200 saat pil ömrü vs çok fason taahhütler.
he wireles ve BT özelliği için bile 1 k ya yakın bir fiyat zaten eder. Ama yinede tavsiye edemem ben bu ürünü
o şekilde bir müdahale yapman doğru olmaz. Keza araba kaç model hangi marka gibi birsürü varyasyon var.
bazı araçlar direk müşür ile fan açarken, bazı araçlar aldığı bilgiyi beyin üzerinden gönderdiğinden yaptığın müdahale hiçbir işe yaramıyor.
en kolay çözüm eğer araç eski modelse araya köprü...
o yanan ışık backplatedeki elektrik ışığı sanırım. güç olduğunu gösteriyor.
Bios vs hiç ekran yoksa ya ekran kartından çıkan kablon görüntü aktarmıyordur.
veya yüksek ihtimal ram uyumsuzluğu yada hata durumu mevcut ramlerde.