Karazehir14 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Asus rog strix g16 modelinin kendi içindeki karşılaştırması

Merhabalar herkese iyi forumlar, Yakın bir zamanda bilgisayar almayı düşünüyorum ve kafamı kurcalayan bir soru var 1. Laptop asusun kendi sitesinde gözükmezken 2.Laptop asusun kendi sitesinde gözüküyor Bunun nedeni ne ve son olarak varsa bu iki laptop arasındaki herhangi bir donanım farkı...
  2. K

80-100 bin TL bandında oyun yazılım laptopu önerisi

Hocam merhabalar tekrardan rahatsız etmek zorunda kaldım kusura bakma üst segment son attığın pc https://www.amazon.com.tr/dp/B0DY67YLN5/ref=asc_df_B0DY67YLN51748650740000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0DY67YLN5&linkCode=asn&psc=1 asus rogun kendi sitesinde gözükmüyor ancak...
  3. K

Tamamdır hocam çok sağolasın iyi geceler iyi akşamlar
  4. K

Hmm yani ultra 7 255hx in benchmark skoru 8940dan daha iyi yani anladım teşekkürler
  5. K

https://m.n11.com/urun/msi-vector-16-hx-ai-a2xwhg-091xtr-ultra-7-255hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx5070ti-16-free-dos-dizustu-bilgisayar-74575235?magaza=ebrarbilgisayar&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel hocam peki bu bilgisayarın paneli cartı curtu nasıl hani fiyatı çok çok iyi...
  6. K

Buna da bakayım bide son soruma cevap verebilirseniz çok memnun olurum intel core ultra 7 blender ve üst segment oyunlarda herhangi bir sıkıntı yaratır mı unityden oyun kodlamayı düşünüyorum da
  7. K

Sizede çok teşekkür ederim cevap ve öneri verdiğiniz için bütçemi arttirabilirsem kesin sizin attığınızı alacağım bide son soru ultra 7nin herhangi bir kroniği var mı? Bide ultra 7nin eşit gücüne sahip olan bilindik bir işlemci söylerseniz sevinirim işte atıyorum i7-14700k ultra 7 ile eşit güce...
  8. K

Evet biraz öyle oldu kusuruma bakmayın acemiliğime verirseniz sevinirim 😔 1750282542 Hocam entryfinished nickli arkadaşın attığı asus ile sizin attığınız asus arasında ne fark var sizin attığınız g614-rv051 arkadaşın attığı g614-rv050 çok bilmediğim bu işlerden bi fark göremedim söylerseniz...
  9. K

Çok teşekkür ederim ikinci url ilk üç tercihime girdi istediğim çoğu şey var ultra 7 ve gameslayer hakkında kötü bilgi edinirsem büyük ihtimalle ikinci urlyi alırım
  10. K

Merhabalar bu işlemci intel core ultra 7 yi de ilk defa yakın zamanda arastirirken duydum herhangi bir kroniği var mı? Son olarakta işlemci gücü olarak daha bilindik bir işlemci örneği verir misiniz atıyorum işte i7 14700k ile ultra 7 eşit güçtedir tarzında
  11. K

Hocam markaya güvenemiyorum ya bende çok gördüm onuda konuyu yanlış açmışım sanırım laptop olacaktı konu
  12. K

Merhabalar herkese iyi forumlar Uzun bir zaman sonra düzgün bir laptop almayı düşünüyorum üniversitede kullanacağım. Unity de oyun yapacağım blender vb. uygulamaları da kolaylıkla kaldırabilecek ve maksimum 8-10 yıl çoğu gelecek oyunu ve aktif oyunu oynatacak laptop önerisi istiyorum minimum 1...
Geri