karekatekulli isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 9070 XT Pulse 32499 TL

Çok iyi fiyat, çıkış fiyatı tl olarak bu civardaydı sanki. Kişiye özel bonus+eticaret kampanyalarıyla çok daha uyguna gelebilir.
  2. K

❌İndirim Bitti! Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

Hocam şimdi gördüm mesajınızı. -25 power -70 core voltage 2650 memory kullanıyorum, belleği çok yükseltmemek lazım çünkü memory correction var, hata verse de haberimiz olmuyor, o yüzden fps düşüşüne de sebep olabiliyor. -90 core voltage'a kadar düşürebiliyorum ama yüke göre özellikle rt olan...
  3. K

❌İndirim Bitti! Sapphire Rx9070 XT Pulse 32.500 TL// Pure 35.999 TL 6-9 Taksit 🔥 🔥

Arkadaş paylaşmış video, pulse modelinde bellek sıcaklığına dikkat etmek gerekiyor çünkü diğer modellere göre memory temp daha yüksek. O yüzden bellek oc pek tavsiye etmiyorum, haricinde birkaç saat uğraşarak kartınızın ideal undervolt değerlerini bulabilirsiniz. Güç daha az tükettiği için hem...
  4. K

Güzel kart, çıktığında almıştım hala kullanıyorum canavar gibi. Undervolt ile 4k'da 5-6fps kayıpla 212w'da çalışıyor, ses yok ısınma yok coilwhine yok. Rtx 5070ti ile kafa kafaya, 9 ay taksit ile çok daha uyguna almış olursunuz.
  5. K

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Kart başvurusu yaptıktan ve tl kart numarası mobil uygulamada gözüktükten sonra kampanya tanımlanıyor. Hemen kampanyaya katılabiliyorsunuz, kart teslim edildiğinde karta şifre belirleyip oyun satın alabilir ve hemen faydalanabilirsiniz.
  6. K

❌İndirim Bitti! Apple Mac Mini M4 24gb, 512gb Ssd 43000 Tl

Yaklaşık ramin %75 kadarını gpu'ya offload edecek şekilde LLM çalıştırabilirsiniz, sonrası swap olarak diske yazılacağı için sıkıntı. Geleneksel bilgisayarların aksine mac minilerin birleşik ram yapısı sayesinde gpu cpu npu belleğe aynı anda erişebildiği için token açısından f/p bir cihaz, base...
  7. K

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 Tl İndirim Mayıs-Haziran (Kişiye Özel)

Visa kart olanlar tl kart başvurusu yapabilirler çok yüksek ihtimalle mastercard gelecek, direk oradan kampanyaya katılıp alışveriş yapabilirsiniz.
  8. K

3 hesaptan 2sine geçen ay gelmişti ama bu ay görünmüyor, ilerleyen günlerde tekrar kontrol edeceğim bazen geç geliyor, siz de öyle yapıp arada kontrol edebilirsiniz.
  9. K

❌İndirim Bitti! Seagate 2,5" 4tb Expansion Usb3.0 / Usb2.0 Taşınabilir Disk 5.100 Tl

Güzel fiyat, teşekkürler. Kısa bir bilgilendirme, CMR değil SMR bu disk, arşiv için ideal ama geri kalan her şey için CMR disk daha uzun ömürlü ve performanslı olur özellikle veri yazarken. Yine de aynı fiyata satılan ve usb port pcbye lehimli olan diğer disklere göre şuanki piyasada çok iyi...
  10. K

İş Bankası 6-12 Ay Ücretsiz Amazon Prime Üyeliği

Teşekkürler bu şekilde aktif ettim.
  11. K

🔥İndirim Apple iPhone 17e 256 Gb (Apple Türkiye Garantili) 54.419,00 Tl

Aynı fikirdeyim, ötv falan ödemem ben kimse kusura bakmasın. Bende de iphone 12 var 4 sene oldu, yurtdışından iphone 18 almayı düşünüyorum. Kimseye haraç ödeyecek param yok.
  12. K

🔥İndirim Ps5 Digital edition N11 SATICILI 30499 PS2000 KK

Doğrudur hocam. Bir ihtimal yurtdışına çıktığımda uygun fiyata p5 pro bulursam alırım ama türkiyeden almayı düşünmüyorum. Arkadaşımda düz versiyon var ondan rica edip ödünç alırım bir iki haftalık, oynayıp bitirip geri veririm gta vi defterini kapatırım.
  13. K

🔥İndirim Ps5 Digital edition N11 SATICILI 30499 PS2000 KK

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bir alayım mı dedim GTA VI için konsol arıyordum ama şu saçma fiyatları gördükten sonra konsoldan da oyundan da vazgeçtim valla. Pcye gelince bakarız, oynanacak tonla oyun var.
  14. K

❌İndirim Bitti! IPhone 17 256GB Siyah 77.999,00 TL

Yarısı ötv, kazandırmayın şunlara.
Geri