karekatekulli isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Ps5 Digital edition N11 SATICILI 30499 PS2000 KK

Doğrudur hocam. Bir ihtimal yurtdışına çıktığımda uygun fiyata p5 pro bulursam alırım ama türkiyeden almayı düşünmüyorum. Arkadaşımda düz versiyon var ondan rica edip ödünç alırım bir iki haftalık, oynayıp bitirip geri veririm gta vi defterini kapatırım.
  2. K

🔥İndirim Ps5 Digital edition N11 SATICILI 30499 PS2000 KK

Haber veren arkadaşa teşekkürler. Bir alayım mı dedim GTA VI için konsol arıyordum ama şu saçma fiyatları gördükten sonra konsoldan da oyundan da vazgeçtim valla. Pcye gelince bakarız, oynanacak tonla oyun var.
  3. K

❌İndirim Bitti! IPhone 17 256GB Siyah 77.999,00 TL

Yarısı ötv, kazandırmayın şunlara.
  4. K

❌İndirim Bitti! Wd Mypassport 4Tb Usb Hdd 5700TL amazon 5 mayıs

Direk pcbye bağlı model, satası yok. USB ile kullanmak zorundasınız.
  5. K

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 17e 256GB Siyah 50.999 TL

600 dolarlık telefona 50 bin vermek o kadar koyuyor ki adama. ÖTV saçmalığı yüzünden şunlara beş kuruş veresim yok, 10 bin daha ekleyip iphone 17 pro max base model alıyorsun. Soygun büyük.
  6. K

🔥İndirim AMD Ryzen™ 5 7600 BOX 7.199 TL Son 3 Adet

E tabi var, amazon ya da vatan değil ki. Diğer firmalar fiyat hatası, stok yok vs vs bir sürü bahaneyle siparişlerimi defalarca iptal etti, magic de dahil.
  7. K

🔥İndirim AMD Ryzen™ 5 7600 BOX 7.199 TL Son 3 Adet

Tray gelme ihtimali çok yüksek, diğer eticaret sitelerinde 8300'e satıyor çünkü box'ı.
  8. K

🔥İndirim AMD Ryzen 7 9700X 11.999 TL

Herkes rtx 5090 ile 1080p 360hz cs valorant oynuyor galiba. İş için anlarım da sadece benchmarklarda yüksek görünüyor diye x3dye o kadar para vermek de ne bileyim. Forumda ayda bir iki kere 20 binlik işlemciyi sıcak fırsatlarda görüyorum. Forumun sıcak fırsatlar bölümü sürekli birbirine bir...
  9. K

❌İndirim Bitti! 64 gb DDR5 GOODRAM SON 2 ÜRÜN (FİYAT 37000)

4k after effects ya da premiere pro projeniz yoksa, llm çalıştırmıyorsanız 64gb gereksiz. Ama eli yüzü düzgün bir llm için 64gb bile yeterli değil.
  10. K

Yıldırım Ve Akım Koruyucu Priz 469 TL

Bunları beyaz eşya vs arkasına dar alanlara koymak için alabilirsiniz, eğer alan sorunu yoksa çoklu priz daha mantıklı. Diğer markalarınkiler bunun gibi ince değil, her yere sığmıyor. Birde akım koruması sınırsız bir şey değil, cihazın üstünde akım korumasının çalışıp çalışmadığına dair bir ışık...
  11. K

🔥İndirim 🔥Apple Watch SE 3 12.999 TL (9 Taksit Peşin Fiyatına)🔥

Her gün şarj edeceksiniz bunu unutmayın. Ben cellular watch 7 kullanıyorum telefon olmadan da arama alabilir ya da arama yapabilirsiniz, bu benim için önemli, bu özellik ve haricinde yaptığı her şeyi diğer saatler de yapıyor. İki yıldır her gün şarj etmekten bıktım.
  12. K

ASUS NUC12 Pro Slim Kit - Intel® Core™ i7-1260P Barebone Mini PC - 16.458 TL

İkinci el ssd ömrü 90 altına inmemiş bir apple mac mini çok çok çok daha mantıklı bir seçenek olacaktır. Mac mininin tek sorunu linux vs yükleyemiyorsun, macos kullanmak zorundasın ya da sanallaştıracaksın ama haricinde inanılmaz bir cihaz boyutuna göre.
  13. K

🔥İndirim Yemek sepeti %50 indirim kuponları MAYIS 2026

Bayağı iyiymiş, 1 kilo kıyma 1 kilo yağsız kuşbaşı aldım 900 liraya, haber veren arkadaşa teşekkürler. Bir de ücretsiz teslimat faydası olan bir üyelik getirmişler ilk ay denemesi bedava, onunla sipariş verirseniz getirme ücreti de yok.
  14. K

🔥İndirim Intel 270K Plus 16.455 TL(TÜKENDİ) - Intel 250K Plus 11.303 TL

Var olan sistemi yükseltmek için alınabilir haricinde macera olur. AM5 devam.
  15. K

❌İndirim Bitti! Vatan Bilgisayar RAM İndirimleri (DDR4 & DDR5)

Bu işte bir iş var ama hadi hayırlısı. O değil de bunu da gönderirlerse mükemmel bir amme hizmeti olur. Umarım al satçıların eline pek geçmemiştir. Ben bu seferkini de kaçırdım, bir denk getiremedik.
Geri