karekatekulli isimli üyenin son içerikleri

1. K

Getir Finans 10000 TL Yatırarak 500 TL Kazanmak

Teşekkür ederim 2 hesaptan aldım.
  2. K

❌İndirim Bitti! Kapalı

Millet çerez parasına alıyor, satacak kimse bulamıyorlar ama türkiyede hala 850 dolara sıcak fırsatlarda görüyorum. İnanılmaz gerçekten.
  3. K

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

Pizza değil de değişik firmalarda geçerli fena kuponlar vermiş migros yemekte. Bu vesile ile öğrenmiş oldum haber veren arkadaşa teşekkür ederim.
  4. K

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Valla kim ne derse desin eğer vatan bu fiyatlardan yollarsa en büyük amme hizmetini yapmış olurlar, öyle böyle bir kıyak değil bu. Umarım ihtiyacı olanlar almıştır al satçılar değil.
  5. K

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Yılın fırsatını kaçırmışız bu fiyatlar neymiş böyle. Alanlara hayırlı olsun.
  6. K

🔥İndirim TP Link BE220 Wifi 7 Router 1.979₺

Tplink ax53 kullanıyorum hiç memnun değilim valla 50mb ile bir saat download yaptırayım yanıyor alet. Sürekli restart atıyor diye fan taktım şimdi sorun yok ama bir daha tplink alır mıyım orası şüpheli.
  7. K

🔥İndirim Asus Rog Harpe Ace Mini 3379TL (Resident Evil Requiem Hediyeli!)

Yeğenime aldığım mousun resident evil oyun kodu geldi, ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir, genelde bilgisayar başındayım hızlı teslim edebilirim. Edit: kitsuragi nickli arkadaş ile alışverişi yaptık, elimde kod kalmadı.
  8. K

❌İndirim Bitti! KIOXIA 960GB Exceria Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 540MB Yazma) 3869TL(SEPETTE)

https://www.kitguru.net/components/ssd-drives/simon-crisp/kioxia-exceria-960gb-ssd-review/all/1/
  9. K

🔥İndirim APC Back-UPS BGM2200B-GR Pro 2200 VA Gaming UPS Kesintisiz Güç Kaynağı 17299TL

Online ups için fsp champ önermeyin rica ediyorum. İnanılmaz sesli çalışıyor evde deli olursunuz sesten. Server odaları için üretilen bir model o. Fsp champ yerine fan curve olan ve aşırı sessiz çalışan inform marka sinus evo lcd 3000 tavsiye ederim. Bilgisayarınızın fanı daha çok ses...
  10. K

Ben hiç sisteme bakmadım, başvurudan tam 5 gün sonra kod geldi maile. Bu arada sanırım bir adet kod elimde kalacak kullanmayacağım, onun için nerede ilan açıyoruz acaba bilgisi olan var mı?
  11. K

🔥İndirim Lenovo Ideapad Slim 3 (Ryzen 7535HS, 8/512 GB) | 20 bin TL (6 taksit)

Laptobu arkadaşıma teslim ettim tam hatırlamıyorum adını ama system performance mode diye bir şey olması lazım biosta, onu intelligent cooling olarak değiştirirseniz agresif fan sesini ve voltajı epey düşürüyor.
  12. K

🔥İndirim Lenovo Ideapad Slim 3 (Ryzen 7535HS, 8/512 GB) | 20 bin TL (6 taksit)

Thunderbolt yok, arkadaşıma aldım ufak tefek işlerini görsün çok pahalı olmasın diye, ilk geldiğindeki bios profili aşırı agresifti, onu değiştirdikten sonra fanları uçak motoru gibi çalışmayı bıraktı, idle sıcaklıkları ve voltajı çok yüksek, 1.48v burst yapıyor. Intel laptop kullanıyorum 1235u...
  13. K

Aynen ben de dün öğlen gibi etkinleştirdim konuda arkadaşların verdiği linklerden, uk olan siteden aldım hemen ekledim hesaba. Tekrar teşekkürler.
  14. K

CORSAİR RM850E 80 PLUS GOLD FULL MODULER POWER 5524 TL VATAN

Güzel fiyat. Beyazını aldım geçen aylarda, seasonic focus gx kullanıyordum buna downgrade ettim hem beyaz hem de wattı yüksek olduğu için ve seasonicte hiç olmamasına rağmen bunda voltaj dalgalanmasında bariz bobin sesi geliyor. Online upse bağlayınca bobin sesi kalmıyor. Bulunduğunuz yerde...
  15. K

Click sesi alıştığımdan bir tık yüksek ama mousun kendisi aşırı hafifmiş ya. Ben bildiğin beton kullanıyormuşum. Mousu beğendim, bir tane de yiğenime aldım, haber veren arkadaşa teşekkür ederim tekrar.
Geri