karekatekulli isimli üyenin son içerikleri

1. K

Razer Barracuda X %45 indirim 6999tl yerine 3824tl

Bende ilk aldığımda aynısını farketmiştim, internette bu sorunu yaşamayan görmedim, kronik yani. Sizinkini değiştirseler bile yeni üründe aynı sorun olacak muhtemelen ama son karar sizin. %80 üzerine çıkmadan sorunsuz çalışıyor, yiğenlerime de birer tane aldım, gelen 4 kulaklıkta da %100'de aynı...
  2. K

Razer Barracuda X %45 indirim 6999tl yerine 3824tl

Garantide sıfırıyla değiştirme işini ben de yaptım maalesef. Ayrıca kulaklık 7000 lira falan değil, geçen amazon indirimlerinde kuponla 2050 liraya almıştım, 2500-3500 arasında gidip geliyordu.
  3. K

🔥İndirim LC WAİKİKİ ALT LİMİTSİZ 200TL HEDİYE ÇEKİ! (TT Selfy)

Şimdi görüp katılayım dedim ama kampanya bitmiş. Konuyu bitti olarak güncelleyebilirsiniz.
  4. K

🔥İndirim Çoklu Priz Beyaz 9'lu 199 TL

Ups için 650va ve usb çıkışı olanlardan alabilirsiniz, eğer 600-700w çeken oyuncu pcniz var ise minimum 1000va. Usb olması şart, batarya durumuna göre usb ile bağlı olduğu cihaz otomatik olarak kapatabiliyor kendisini.
  5. K

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

Aşağıdaki linkte nasıl katılırım bölümünde yazıyor her şey. Uygulamadan katılmak zorunda değilsiniz, direk sms ile hem selfy'li olabiliyorsunuz hem de kodları alabiliyorsunuz, bynogames için iki kere sms göndermelisiniz çünkü her smste 125 liralık kupon kodu veriyor...
  6. K

🔥İndirim BEDAVA 250 TL İSTER STEAM KOD AL İSTER PLAY KOD (TÜRKTELEKOM SELFY ÖZEL)

https://www.bynogame.com/tr/account/userinfo buradan. Kodlar telefon numarasına bağlı, her numara için hesap açmanız gerekiyor yani.
  7. K

Hata verenler bynogame hesabına telefon numarası ekleyip doğrulama yapmalı. Teşekkür ederim iki hattımdan da hem yemek sepeti kodunu hem de bynogames kodunu aldım kullandım.
  8. K

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Kıyma ile kuşbaşında da geçerliymiş şimdi gördüm, teşekkürler faydalandım.
  9. K

🔥İndirim KÖFTECİ YUSUF PİŞMEMİŞ 500GR KÖFTE 189.90₺ | YEMEKSEPETİ

Mangal mantığıyla pişirirseniz yenebilir çünkü aşırı yağlı ve çok garip kokuyor.
  10. K

🔥İndirim Nzxt H7 Flow Beyaz Kasa 4400₺!

Fanlar 3 pin, alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun.
  11. K

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

Vay arkadaş iki üç ay önce 900 liraya almıştım, sorsak enflasyon 30 derler. Çok güzel çalışıyor, ping vs olmuyor wifi6 router varsa. Tavsiye ederim.
  12. K

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında 300 TL indirim YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

Mastercard olan tl kartlar çalışıyor arkadaşlar.
  13. K

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında 300 TL indirim YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

Siz özellikle visa deyince kontrol ettim, kullandığım 3 kart da mastercard yani dediğiniz gibi bir sorun olabilir çünkü visa ile ilgili kesin bilgim yok açıkçası.
  14. K

Ben tlcard ile 300 lira harcadım ve iademi aldım. Troy olmadığı sürece alışveriş yapılıyor, eğer yapamıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp kartın yetkilerini kontrol ettirebilirsiniz.
  15. K

❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

Benimki de gümrükten çıkmış gözüküyor, 542.68 lira da vergi yapıştırmışlar. Muhtemelen çok fazla şikayet olunca gümrüktekileri yeniden değerlendirip gönderdiler. Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler, ben iade gitsin diye bekliyordum açıkçası.
Geri