karekatekulli isimli üyenin son içerikleri

1. K

🔥İndirim Nzxt H7 Flow Beyaz Kasa 4400₺!

Fanlar 3 pin, alacak arkadaşlar bunu göz önünde bulundursun.
  2. K

🔥İndirim TP-Link Archer TX55E Wi-Fi 6 & Bluetooth 5.2 PCIe Adaptör 1600₺

Vay arkadaş iki üç ay önce 900 liraya almıştım, sorsak enflasyon 30 derler. Çok güzel çalışıyor, ping vs olmuyor wifi6 router varsa. Tavsiye ederim.
  3. K

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Mastercard olan tl kartlar çalışıyor arkadaşlar.
  4. K

🔥İndirim World Kart Steam ve Apple-Microsoft harcamalarında Toplam 600 TL indirim Kişiye Özel

Siz özellikle visa deyince kontrol ettim, kullandığım 3 kart da mastercard yani dediğiniz gibi bir sorun olabilir çünkü visa ile ilgili kesin bilgim yok açıkçası.
  5. K

Ben tlcard ile 300 lira harcadım ve iademi aldım. Troy olmadığı sürece alışveriş yapılıyor, eğer yapamıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp kartın yetkilerini kontrol ettirebilirsiniz.
  6. K

❌İndirim Bitti! GameSir Nova HD Rumble NS PTT ASIL FATURA İSTEYİP DURUYOR

Benimki de gümrükten çıkmış gözüküyor, 542.68 lira da vergi yapıştırmışlar. Muhtemelen çok fazla şikayet olunca gümrüktekileri yeniden değerlendirip gönderdiler. Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler, ben iade gitsin diye bekliyordum açıkçası.
  7. K

Evet şimdi tekrar gözüktü kampanyalar bölümünde.
  8. K

Ben de işim çok diye ertelemiştim microsoft kampanyasını, kaldırmışlar direk uygulamada gözükmüyor. Koca bankanın peşinde koştuğu işlere bak.
  9. K

❌İndirim Bitti! Mediamarkt Mac Mini M4 25999TL

1tb m2 harici disk ile kullanıyorum, 1 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Varsayılan indirme diski olarak harici diski belirleyip varsa sanal makinelerinizi de ona kurabilir ve hatta uygulamalarınızı direk harici m2 içinden çalıştırabilirsiniz. Mükemmel bir cihaz, elektriği damla damla harcıyor resmen.
  10. K

Bende de aynı, kayıt oluşturdum bakalım ne olacak.
  11. K

Kağıt göndermişler ama adreste olmama rağmen adreste yok diyerek teslim etmeden geri gitmişler. Pttyi arayıp öğrendim gümrükte kaldığını. Geri gidiyorsa sorun yok uğraşamam kimseyle, rezilliğin bini bin para.
  12. K

Benimki de gümrükte kalmış, hiç bir şey yapmasam geri gidiyor mu bu? Ben kimseye derdimi anlatmakla uğraşmak istemiyorum, ne halleri varsa görsünler. Direk iade oluyorsa tenezzül bile etmeyeceğim.
  13. K

World mobil uygulamada katıldığınız kampanyayı bulup oradan kontrol edebilirsiniz, kampanyanın alt kısmında sayaç var, eğer harcamanız sayılmışsa şu kadar harcama yaptınız ve şu kadar kazandınız diye bir şey yazmalı. Harcama yaptığınız an yansıyor oraya.
  14. K

Gümrükten çıktı diyor ama gelse bile ürün kadar vergi ödeyeceğiz. Neresinden tutsak elimizde kalıyor.
  15. K

Bunlar vatandaşa düşman. Söylenecek çok şey var da sabır sabır.
Geri