Valla kim ne derse desin eğer vatan bu fiyatlardan yollarsa en büyük amme hizmetini yapmış olurlar, öyle böyle bir kıyak değil bu. Umarım ihtiyacı olanlar almıştır al satçılar değil.
Tplink ax53 kullanıyorum hiç memnun değilim valla 50mb ile bir saat download yaptırayım yanıyor alet. Sürekli restart atıyor diye fan taktım şimdi sorun yok ama bir daha tplink alır mıyım orası şüpheli.
Yeğenime aldığım mousun resident evil oyun kodu geldi, ihtiyacı olan varsa özelden yazabilir, genelde bilgisayar başındayım hızlı teslim edebilirim.
Edit: kitsuragi nickli arkadaş ile alışverişi yaptık, elimde kod kalmadı.
Online ups için fsp champ önermeyin rica ediyorum. İnanılmaz sesli çalışıyor evde deli olursunuz sesten. Server odaları için üretilen bir model o. Fsp champ yerine fan curve olan ve aşırı sessiz çalışan inform marka sinus evo lcd 3000 tavsiye ederim. Bilgisayarınızın fanı daha çok ses...
Ben hiç sisteme bakmadım, başvurudan tam 5 gün sonra kod geldi maile. Bu arada sanırım bir adet kod elimde kalacak kullanmayacağım, onun için nerede ilan açıyoruz acaba bilgisi olan var mı?
Laptobu arkadaşıma teslim ettim tam hatırlamıyorum adını ama system performance mode diye bir şey olması lazım biosta, onu intelligent cooling olarak değiştirirseniz agresif fan sesini ve voltajı epey düşürüyor.
Thunderbolt yok, arkadaşıma aldım ufak tefek işlerini görsün çok pahalı olmasın diye, ilk geldiğindeki bios profili aşırı agresifti, onu değiştirdikten sonra fanları uçak motoru gibi çalışmayı bıraktı, idle sıcaklıkları ve voltajı çok yüksek, 1.48v burst yapıyor. Intel laptop kullanıyorum 1235u...
Güzel fiyat. Beyazını aldım geçen aylarda, seasonic focus gx kullanıyordum buna downgrade ettim hem beyaz hem de wattı yüksek olduğu için ve seasonicte hiç olmamasına rağmen bunda voltaj dalgalanmasında bariz bobin sesi geliyor. Online upse bağlayınca bobin sesi kalmıyor. Bulunduğunuz yerde...
Click sesi alıştığımdan bir tık yüksek ama mousun kendisi aşırı hafifmiş ya. Ben bildiğin beton kullanıyormuşum. Mousu beğendim, bir tane de yiğenime aldım, haber veren arkadaşa teşekkür ederim tekrar.