Bende ilk aldığımda aynısını farketmiştim, internette bu sorunu yaşamayan görmedim, kronik yani. Sizinkini değiştirseler bile yeni üründe aynı sorun olacak muhtemelen ama son karar sizin. %80 üzerine çıkmadan sorunsuz çalışıyor, yiğenlerime de birer tane aldım, gelen 4 kulaklıkta da %100'de aynı...
Garantide sıfırıyla değiştirme işini ben de yaptım maalesef. Ayrıca kulaklık 7000 lira falan değil, geçen amazon indirimlerinde kuponla 2050 liraya almıştım, 2500-3500 arasında gidip geliyordu.
Ups için 650va ve usb çıkışı olanlardan alabilirsiniz, eğer 600-700w çeken oyuncu pcniz var ise minimum 1000va. Usb olması şart, batarya durumuna göre usb ile bağlı olduğu cihaz otomatik olarak kapatabiliyor kendisini.
Aşağıdaki linkte nasıl katılırım bölümünde yazıyor her şey. Uygulamadan katılmak zorunda değilsiniz, direk sms ile hem selfy'li olabiliyorsunuz hem de kodları alabiliyorsunuz, bynogames için iki kere sms göndermelisiniz çünkü her smste 125 liralık kupon kodu veriyor...
Hata verenler bynogame hesabına telefon numarası ekleyip doğrulama yapmalı. Teşekkür ederim iki hattımdan da hem yemek sepeti kodunu hem de bynogames kodunu aldım kullandım.
Siz özellikle visa deyince kontrol ettim, kullandığım 3 kart da mastercard yani dediğiniz gibi bir sorun olabilir çünkü visa ile ilgili kesin bilgim yok açıkçası.
Ben tlcard ile 300 lira harcadım ve iademi aldım. Troy olmadığı sürece alışveriş yapılıyor, eğer yapamıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp kartın yetkilerini kontrol ettirebilirsiniz.
Benimki de gümrükten çıkmış gözüküyor, 542.68 lira da vergi yapıştırmışlar. Muhtemelen çok fazla şikayet olunca gümrüktekileri yeniden değerlendirip gönderdiler. Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler, ben iade gitsin diye bekliyordum açıkçası.