Siz özellikle visa deyince kontrol ettim, kullandığım 3 kart da mastercard yani dediğiniz gibi bir sorun olabilir çünkü visa ile ilgili kesin bilgim yok açıkçası.
Ben tlcard ile 300 lira harcadım ve iademi aldım. Troy olmadığı sürece alışveriş yapılıyor, eğer yapamıyorsanız müşteri hizmetlerini arayıp kartın yetkilerini kontrol ettirebilirsiniz.
Benimki de gümrükten çıkmış gözüküyor, 542.68 lira da vergi yapıştırmışlar. Muhtemelen çok fazla şikayet olunca gümrüktekileri yeniden değerlendirip gönderdiler. Şikayet eden arkadaşlara teşekkürler, ben iade gitsin diye bekliyordum açıkçası.
1tb m2 harici disk ile kullanıyorum, 1 yıldır hiç bir sorun yaşamadım. Varsayılan indirme diski olarak harici diski belirleyip varsa sanal makinelerinizi de ona kurabilir ve hatta uygulamalarınızı direk harici m2 içinden çalıştırabilirsiniz. Mükemmel bir cihaz, elektriği damla damla harcıyor resmen.
Kağıt göndermişler ama adreste olmama rağmen adreste yok diyerek teslim etmeden geri gitmişler. Pttyi arayıp öğrendim gümrükte kaldığını. Geri gidiyorsa sorun yok uğraşamam kimseyle, rezilliğin bini bin para.
Benimki de gümrükte kalmış, hiç bir şey yapmasam geri gidiyor mu bu? Ben kimseye derdimi anlatmakla uğraşmak istemiyorum, ne halleri varsa görsünler. Direk iade oluyorsa tenezzül bile etmeyeceğim.
World mobil uygulamada katıldığınız kampanyayı bulup oradan kontrol edebilirsiniz, kampanyanın alt kısmında sayaç var, eğer harcamanız sayılmışsa şu kadar harcama yaptınız ve şu kadar kazandınız diye bir şey yazmalı. Harcama yaptığınız an yansıyor oraya.