karekatekulli isimli üyenin son içerikleri

1. K

Nintendo Switch Aile & Parti Oyunları Türkçe Yamaları

Merhaba arkadaşlar, Türkçe yama aratıp içinde yama bulduğum yere açtım konuyu, doğru yerdir diye umuyorum. Küçük yeğenlerimle birlikte Switch oyunlarını oynarken ekranda yazanları ve oyun talimatlarını rahatça anlayabilmeleri, oyundan daha fazla keyif alabilmeleri için birkaç saat ayırarak bu...
  2. K

🔥İndirim S25 Edge 512gb 54.999₺!

Bu kadar para istiyorlar ama şarjı gitmiyor bu aletlerin. Ben yıllardır iphone 12 kullanıyorum, aletten tek şikayetim şarjı. Yeni telefon alacak olsam şarjı iyi giden bir şey alırdım. Iphone 12den önce samsung m51 kullanıyordum şarjı bitmiyordu mükemmel aletti, sürekli kablo powerbank aramak...
  3. K

🔥İndirim Zam Öncesi iPhone 17 Pro-Pro Max Fiyatları Son Stoklar

Minare kılıf meselesi. Hiç uzatmaya gerek yok, öyle ya da böyle vatandaştan misliyle alınan vergi akpnin cebine giriyor.
  4. K

🔥İndirim Zam Öncesi iPhone 17 Pro-Pro Max Fiyatları Son Stoklar

Almayın aldırmayın, başka türlü bu ötv denen canavarla mücadele edemezsiniz. Bir araba bana bir araba akpye, bir telefon bana bir telefon akpye, dünyanın neresinde görülmüş böyle sömürmek. Herkes dursa, alacakları kdvden de olsalar, bak nasıl değişiyor sistem. Özgürlüğün en büyük düşmanı...
  5. K

🔥İndirim 🔥🔥Apple iPhone 16e 43.999🔥🔥 Çökk

Eğer çok fotoğraf ve video çekiyorsanız 128 asla yetmez. Sürekli iclouda ödeme yapmak ya da bir yere yedeklemek zorunda kalacaksınız. 256gb kullanıyorum 120gb sadece foto albümü, telefonda video yok, icloud kullanmıyorum, onedrive+ ayda bir yerel yedek ile epeydir idare ettim. Sistem 35 küsür gb...
  6. K

❌İndirim Bitti! Hepsiburada Visa Kart İndirimleri Başladı

İki ekran görüntüsü paylaşıyorum, aynı ürün gün içinde fiyatı 23577 lira, saat 12.16'da almışım ekran görüntüsünü. İkinci ekran görüntüsünü de şimdi aldım, visa indirimiyle bile 1172 lira daha pahalıya satıyor yani. Bunun adına ne denir bilmiyorum.
  7. K

Crimson Desert 1498 TL Eneba

Herkese göre değil onu belirteyim, preorder almıştım, eli yüzü düzelince girip bitirdim ve hikaye sıfır maalesef. Daha çok tech demo gözüyle bakıyorum, bu engine ile çok daha kaliteli yeni oyunlar yapabilirler bence. 1-2 saat gameplay izlemeden satın almayın, naçizane tavsiyemdir.
  8. K

🔥İndirim Apple Uygulamalarında 500 TL Bonus (Garanti)

Bana google için 500 ve dijital içerik platformları için 300 vermiş, apple göremedim. Google güzel oldu google console'a direk bakiye yükleme seçeneği var. Apple gelseydi oradan da bir uygulama alırdım mac ya da iphone için ama nasip olmadı. Haber veren arkadaşa teşekkürler, yıllık aidat...
  9. K

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Hocam teşekkür ederim bende de yoktu, mesajınızı görünce bakayım dedim bana da gelmiş.
  10. K

Garanti Bankası Steam De 300 Harcamaya 300 TL Bonus

Teşekkürler bilgi için, geçen ay 600e600 gelmişti bu ay da gelmiş. Bunlar bu paraları nereden buluyor anlamadım valla. Allah bereket versin.
  11. K

🔥İndirim 🔥İpad Pro 7. Nesil Wi-Fi Nano Texture Cam 2 Tb Son 1 Yılın En Ucuzu 78.499 TL🔥

Bu modelleri satacak kimse kalmamıştır ondan indirim yapmışlardır, pro modellerin ikinci eli de çok kötü, telefon gibi değil, ultra lüks olduğu için alıcı az ve zarar çok.
  12. K

🔥İndirim Gıgabyte M28u 28" İnç, 4k Uhd, 3840 X 2160, 144hz, 1ms, 300 Cd/M² 16.749 TL

Sürekli ekranda statik öğe ile çalışılması gerekiyorsa oled sıkıntı, miniled de pahalı. Bir monitör sırf oled diye de satın alınmaz, ihtiyaca göre değerlendirmek gerekir. Benim gibi kullanacak olan varsa avantajlarını belirttim, sadece oyun ve medya tüketimi için tabi ki oled daha mantıklı...
  13. K

🔥İndirim Gıgabyte M28u 28" İnç, 4k Uhd, 3840 X 2160, 144hz, 1ms, 300 Cd/M² 16.749 TL

M28U'yu uzun zamandır kullanıyorum, hem thunderbolt ile (type c) 4k144hz görüntü alabiliyorsunuz hem de kvm var, benim bu ikisi için almıştım ve yıllardır sorunsuz kullanıyorum. Birden fazla pc kullanıyorsanız, masanızda ikinci monitör için yer yoksa dahili kvm çok iyi bir özellik. Type c giriş...
  14. K

Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1545 TL

Bu modeli 3 yıldır kullanıyorum, daha sorun yaşamadım. Maşallahı var güzel dayandı, alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim. Düşük hızda çalışan, çok ısınmayan bir nvme takarsanız daha rahat kullanırsınız çünkü birkaç model denedim, bazı modeller bildiğin nvme kutusuyla birlikte kavruluyor.
  15. K

❌İndirim Bitti! Xiaomi Pad 8 - 9.399 TL!

Sürekli stok girmedikleri için pad 7 gibi değil de bir seferlik hata oldu sanırım. Muhtemelen pad 2 8gb yerine pad 8 8gb fiyatını düşürdüler. Alan arkadaşa hayırlı olsun.
Geri