KargocuMülayim isimli üyenin son içerikleri

1. K

Türk Telekomu dondurup türknete geçmek

speed test yapıp ping değerini atar mısın
  2. K

Ekran kartı önerisi 5060ti mi 5070ti mi ?

nvidianın parasını en çok hak eden kartı 5070 dir benim gözümde, 5070 ti'a bakıyorsun %80 90 fiyat farkına %25 performans artışı veriyor, 5060 ti'a bakıyorsun neredeyse aynı paralar, ben 5070 alırdım.
  3. K

Yardım Sıfır aldığım asus anakart arızalı geldi.

yıllar önce corsair'in bi kulaklığını almıştım, kulaklık kronik olarak problemliymiş kafamdan çıkarırken çat diye kırıldı, yüzlerce kişi de aynı problemi yaşamış, incehesaba yolladım aynen geri yolladılar kulaklığı. Corsaire ulaştım biz sana yenisini yollayalım dediler direkt.
  4. K

yaşadığın durum can sıkıcı ama yapacak bir şey yok açıkcası benim başıma gelse tamir olduysa sorun etmem, seni kıl etmesine de saygı duyarım, yasal olarak kusur senden kaynaklı değilse iade hakkın var onu kullan, birdaha da soğutucusuz çalıştırma sistemi o şekilde, işlemci çipi de zarar...
  5. K

sıfır ürün bozuk çıkabilir, garanti dediğimiz şey niye var, adamlar ürünün tamirini yapmış kaldı ki pini yanlışlıkla sen de yamultup farketmemiş olabilirsin, ben anakart şirketi olsam pini yamulmuş anakartı ücretsiz tamir etmeyi bırak kullanıcı hatası olarak değerlendirirdim. Adamlar tamir edip...
  6. K

Adamlar ürünü tamir etmiş ben bir maduriyet göremedim.
  7. K

Yardım Zio Oyuncu Koltuğu Alınır mı?

çevrende ofis sandalyeleri satan bir yere git, tek tek dene ve sana en rahat gelen sandalyeyi al, sandalye öyle bir şey ki sana çok rahat gelen bir ürün başkasını çok rahatsız edebilir, hepimizin anatomisi farklı üst gövde uzunluğu farklı. Bence herkes deneyerek sandalye almalı pişman olmamak için.
  8. K

Akım korumalı priz önerisi 8'Li

akım korumalı prizler hakkında bilmeniz gereken bir şey var, bu ürünler voltaj regülatörü değil, sadece inanılmaz yüksek akım gelirse koruyorlar onun dışında gündelik hayatta yaşanan elektrik dalgalanmalarına karşı bi korumaları yok, bu kadar ucuz ürünlerden de zaten böyle bir şey...
  9. K

Ryzen 5 7500f rtx5060ti 16gb darboğaz yapar mı

2kda 5070 i bile taşıyor 7500f ryzen 5 3600 den sonra yapılmış en güzel f/p işlemci 7500f olabilir.
  10. K

Kardeşime bilgisayar toplayacağım çok istiyor.

https://www.itopya.com/fazeon-x24f165s-24-165hz-05ms-hdmi-dp-hdr-freesync-g-sync-fhd-fast-ips-gaming-monitor_u29990 bu paraya nasıl alınır gibi sanki 3499 tl
  11. K

🔥İndirim Dark Guardian Pro Akvaryum Kasa 2.698 TL | Diamond Pro 1.649 TL

o zaman bizi tokatlamaya çalışıyorlar, ben 20 kilo mala 3k kargo verince, anlaşmalı da max 600 lere düşer diye düşünmüştüm.
  12. K

Yardım Bilgisayar masamın üstü için dekorasyon önerisi

soundbar da alabilirsin o masaya, yayla gibi masa daha dolu dolu görünür, hem oled monitör de varmış bi soundbarla birlikte koltuğuna yayılıp oled ekrandan film dizi keyfi yapılır.
  13. K

arka duvarın da çok boş duruyor https://www.yerevdekor.com/agt-dekoratif-duvar-profili-teak-3771-248_37111.html?srsltid=AfmBOopnjZmvAOBFxrD-3M8iV6I_XSfEHuUcyal-Fe7yayVCcAKVW_KP duvarı şöyle bi şeyle kaplayabilirsin...
  14. K

140x80 masa aldım, ablam yemek masası diyor bunu görse ne der acaba 🤣
  15. K

🔥İndirim Dark Guardian Pro Akvaryum Kasa 2.698 TL | Diamond Pro 1.649 TL

sırf sana cevap vermek için açtım çünkü, köyden yazın dayımdan bir şeyler istedim, haliyle anlaşmalı kargosu olmadığı için 20 kilo mala 3000 tl kargo parası verdim, o zaman anladım anlaşması olan şirketlerin kargoyu bedavaya yolladıklarını.
Geri