Evet onu kullanmaya başladım fakat o da hızı düşürüyor gibi hissediyorum. Bazen siteler geç yükleniyor.
Öyle mi? Kendime modem alıp kullansam DNS değiştirebilir miyim yani?
Yıllardır Türknet kullanıyorum. Apartmanıma fiber geldiği için Türk Telekoma geçiş yaptım. Gayet sorunsuz şekilde çalışıyor. Fakat Discord'a girmek için önceden modem arayüzü ile DNS eklerdim ve sorunsuzca açılırdı. Şimdi ne kadar değiştirsem de ZTE modemin ayarlarından DNS kısımları işlemiyor...
Teknoloji ürünleri oldukça bakıyorum tabi ama böyle indirimler bana daha güzel geliyor mesela benim için daha iyi. Zaten günlük hayattta kullandığım ürünleri ucuza almak hoşuma gidiyor. Bence böyle konular artmalı
Asus rog gladius 3 farem var. O fareden buna geçilir mi? Ya da Viper v3 hyperspeed alınır mı? Kararsız kaldım elimdeki fareden de memnunum aslında ama değiştirmek istiyorum.
Arkadaşlar monitör alacağım 240 - 280 Hz arasında yenileme hızı yeterli. Mutlaka 2K veya 4K olması gerekiyor. Bu özellikler de hangi monitörü önerirsiniz? Bütçe 15.000 civarı
Hocam yeni bilgisayar topladım Ryzen 5 7600 ile. Ekran kartım Rx570 kaldı sadece her parçayı değiştirdim. O yüzden sisteme yakışır diye 7800XT bakıyordum. Ama karşıma bu çıkınca dayanamadım :D
7800xt almak istiyordum baya da araştırıyordum ama şansa bu denk geldi fiyatı ve son 1 ürün kaldığını görünce sipariş verdim. :D Teşekkürler tavsiye için.
6 aydır HS80 Max kullanıyorum Blackshark v2 pro ile arasında kalıp bunu almıştım. Beni çok memnun etti. Şarj süresi, ses kalitesi ve özellikle mikrofon kalitesinde çok başarılı. Ben 6 ay önce 6200'e almıştım şimdi daha uygun :) alanlara hayırlı olsun.
Bende 1 aydır Corsair HS80 Max kullanıyorum. İcue yazılımında SoundID kısmı sizde varsa bence muazzam bir özellik. Hiç ekolayzır yapmadan oradan ayarlıyorum ve gayet memnunum. Dolby ise Windows mağazasından iniyor sadece ve sağ üstte direk kulaklığı tanıyor. Ondan sonra Dolby'de yaptığım her...