karlsefin isimli üyenin son içerikleri

1. karlsefin

MSI B650 GAMING PLUS WIFI ile Uyumlu Sistem

4060 üstü kartların tümü topladığım sistemden ekran kartını çıkardığımdaki toplam harcamam ile eşit neredeyse, yani; Ekran kartı hariç kasanın toplam fiyatı = Ekran kartının fiyatı Bu sebeple 4060Ti almayı düşünüyorum ama üstü bence gerçekten gereksiz pahalı.
  2. karlsefin

Attığınız kasa iyi hoş ama yani RAM 1x16, kasa vento, kimin ne olduğunu bilmediği bir marka, ben almışken bilindik markalardan almak istiyorum ki 5 sene arkama bakmayayım, hazır sistem istesem zaten burada konu açmazdım :) Ayrıca bu 4070ler 7800XTler ucube abartılı fiyatlara satılıyor bence
  3. karlsefin

Yok, TUF Gaming B550M-Plus ama konumuz şu an o değil, önerileriniz için teşekkürler. 1707077509 Teşekkürler, iade etmeyi düşünmüyorum zaten, ekran kartı için öneriniz olur mu? kafamda 4060 vardı ama 8GB almak içime sinmiyor. 1707077589 Teşekkürler, ASUS'un garanti desteği daha uzun sanırım...
  4. karlsefin

Arkadaşım da ASUS TUF kullanıyor, aynı marka ekran kartının ARGBleri, ekstra olarak aldığı fanları kontrol edemiyor, Armory Crate uygulamasında da anakartın kendisi hariç hiçbir şeyi göremiyor. Satın aldığım anakartın ne gibi bir farkı var ASUS TUF B650den de iade etmemi öneriyorsunuz...
  5. karlsefin

Merhaba, Bu zamana kadar hep laptop kullandım, laptopdan vazgeçip bir sistem toplamaya çalıştım ama aklıma takılan bazı sorular oldu (uyumluluk, dar boğaz vs). Öncelikle kafamda kurduğum sistem şu şekilde idi; AMD Ryzen 5 7600 MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI ATX Corsair Vengeance RGB 32 GB (2 x 16...
Geri