Game Garaj Slayer4 7-4060 C4 i7-14700HX 64 GB 2 TB SSD RTX4060 16" Free Dos FHD
Bu ürünü daha önce kullanan var mı? Soğutma sistemi ve oyunlardaki performansını inceledim gayet iyi bir ürüne benziyor, MSI fabrikasında üretildiği söyleniyor sadece satış kısmında marka ismi değişiyormuş...
Başlıkta belirttiğim gibi sorum Asus Zenbook 14 OLED UX3405MA-QD518 Ultra 7 155h 32 GB 1 TB SSD Arc Graphics 14" WUXGA notebook oyun oynatır mı? Ağırlık olarak CS2, Valorant, ETS2 ve BF1 oynuyorum yanısıra Adobe programlarını da aktif kullanıyorum o yüzden bu laptopu seçtim hem oled ekran ve 3K...
Ürünü aldım dün elime gelmişti. Rgb'siz modelini aldım. Anakartım atx ve ramları kapattı çok büyük bir soğutucu ama performansı çok iyi boşta 30 derece, bf1 ultra ayarlarda 55 derece görüyor. ve şunu belirteyim kasam küçük ve sadece 1 tane egzoz fanım var.
Merhaba, iyi sosyaller.
Ben geçtiğimiz günlerde AOC 24G4X aldım ve DP kablosu ile tak çalıştır yaptıktan sonra ekranın sarımtırak bir renkte olduğunu fark ettim bu bir hata değil sadece ayar yapılması gerekiyor ve bu ayarı yapmasını bilmiyorum. Bu monitörü kullananlar bana yardım edebilir mi...