Karmxs2 isimli üyenin son içerikleri

1. Karmxs2

Yardımcı Olabilir Misiniz Uygun Fiyatlı Ekran Kartı Arıyorum Şu Anki Gtx960

o kronik diye biliyorum zaten, ama gtx 1650 den daha iyi bence
  2. Karmxs2

hocam hangisi butcenize uygunsa onu alabilirsiniz, ama gtx 1650 bence daha az performans verir, cpu, ramlre DDR kac gibi seyler soylerseniz daha iyi olur
  3. Karmxs2

Oyuncu Mouse ve Kulaklık(Mümkünse Mikrofonlu)

hocam bence 1k ya oyun odak bi mouse bulmak neredeyse imkansiz, ve mouse ta emin olun cok onemli bir parca, hatta direkt oyun deneyimini etkiler
  4. Karmxs2

Valorant E Spor İcin Mousepad Onerisi

tesekkur ederim hocam, birde sizin gibi sistemimi nasil yazabilirim mesajlarin altina
  5. Karmxs2

hocam bi mousepade 6k verecek butcem yok, maks 2k fln
  6. Karmxs2

rica ederim, yardimci olabildiysem ne mutlu bana
  7. Karmxs2

hocam isterseniz soyledigim 3 modele bi goz atabilirsiniz, ayrica rahatsizliginiz icin gecmis olsun 1786733079 hocam ayrica Hyperx Stinger III icin eger muzik dinliyorsaniz cok memnun kalmayabilirsiniz, nedeni suruculer tamami ile oyun odakli
  8. Karmxs2

vxe r1 sizin tutus sekliniz icin cok iyi bie model hocam, sense iem proda porblem yasayacaginizi pek zannetmiyorum, 6 tane fln her boyda sunger ve normal seyde o pedimsi seylerden var, ama istemezseniz https://www.vatanbilgisayar.com/hyperx-cloud-stinger-3-gaming-kulaklik-siyah.html ii bisiye...
  9. Karmxs2

Hocam IEM ise wraith sense IEM pro kullaniyorum su anda, oyunlarda ses kasma anlaminda gercekten cok basarili, 1-2k arasi bisi idi sanirim, mouse olarak ise ucuz olarak aerox 3 2022 onyx demek isterdim fakat cok fazla kronik sikintisi varmis, cok arastirmadan almistim ucuz diye, ilk yilinda...
  10. Karmxs2

tamamdir, belirli bi yerden mi almak istiyorsunuz, vatan teknosa gibi, yoksa genel internet olur mu? 1786731468 bide mouse tutus sekliniz nedir? Ve IEM kulaklik mi, yoksa kulakustu mu isterseniz?
  11. Karmxs2

Ikinci el bakiyor musunuz? 1786731259 arastirabilirim hemen
  12. Karmxs2

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-amd-rx6500xt-1334196566/detay Hocam biliyorum 4 gb vram artik yeterli degil ama butcenizden dolayi 2. elde bunu buldum, bi de 1660 var onuda atabilirim isterseniz.
  13. Karmxs2

hocam, mouse ve kulaklik total mi 5k?
  14. Karmxs2

Klassegear dragon knot 120x60 tan gecicem, valorantta gold 1 im fakat hayalim e sporcu olmak, mouse um ASUS ROG HARPE II ACE, skatezler stok skatezler, ve grip tapelerini taktim (51 gram fln su anda tahmini) yaninda gelen, ne cok hizli olsun ne cok yavas, ama hiza yatkin olsun (3200 dpi 0.1...
Geri