Karokan isimli üyenin son içerikleri

1. Karokan

3700x + 2060 super evo sistem kaç tl eder?

İyi fiyata giderse laptop geçmeyi düşünüyorum. Yukseltmeye de cok gerek duymuyorum 3700x haylice yetiyor. Tasinabilirlik on planda olmaya basladi bende.
  2. Karokan

3700x + 2060 super evo sistem kaç tl eder?

Ekran Kartı - ASUS Rog Strix RTX 2060 Super evo 8GB Islemci - AMD Ryzen 7 3700x Anakart - ASUS Rog Crosshair VIII Formula RAM - Corsair Vengeance RGB Pro 8+8+8+8= 32GB Sivi Sogutma - H1501 Pro SSD - XPG Gammix S50 1TB. Kasa - Corsair [Modeli bilmiyorum]. PSU: Corsair HX1200. Merhaba, yukaridaki...
  3. Karokan

Laptop karsilastirmasi ve onerisi

Merhabalar, Sogutma acisindan asus ile msi in bu modelleri arasinda cok fark var midir? Yoksa 4060 45w 4050 140w a karsi kesin ustun mudur? Benzer fiyat araliginda msi, asus vb. boykotsuz markalardan oneriniz var ise yazarsaniz sevinirim...
  4. Karokan

3500TL'ye Corsair Void Elite RGB alinir mi?

Bu fiyata daha iyisi var midir?
  5. Karokan

❌İndirim Bitti! Lenovo r25i-30 - 4399₺

teknosadan 4400'e almistim 2 hafta once
  6. Karokan

Türknete Geçilirmi Fiyatlatı Nasıl

Belki bolgeye gore degisebilir ama ben hic sikinti yasamadim iletisim konusunda.
  7. Karokan

Türknete Geçilirmi Fiyatlatı Nasıl

Sikinti yasadigimda ulasmak bilgi almak cok zor degil benim ozelimde. Bi sikintisini gormedim musteri hizmetlerinin.
  8. Karokan

Islemci Hizi Cok Dusuk

Duzelmemisti ama Bios ayarlarımı default'a çektim düzeldi sorun
  9. Karokan

Islemci Hizi Cok Dusuk

CS2 oynarken bir anda 20fpse dustum ve genel olarak pc kasmaya basladi. Daha sonra islemcinin0.54 GHz'e sabitlendigini gordum. Bunu nasil duzeltebilirim? Ryzen 7 3700x
  10. Karokan

GTA 5 FPS Drop Sorunu

Sorunum videodaki gibidir. Diverlarim guncel. Vsync surumlerini de denedim. Farkli Directx surumlerini denedim. FPS limitlerini denedim. Herhangi bir cozume ulasamadim. Yardimci olabilir misiniz? Cpu: Ryzen 7 3700x Gpu: Asus ROG Strix GeForce RTX 2060 Super Evo Anakart: ROG CROSSHAIR VIII...
  11. Karokan

Yardım GTA 5 Online Para hilesi yapma

1 ay oldu herhangi bir banlanma yasamadim. Sans ve abartmama isi birazcik.
  12. Karokan

GTA 5 anlık donuyor.

10-15 saniyede bir anlık 0 FPS görüyorum. Videosunu aşağı bıraktım. V-Sync kapa aç denedim. FPS'yi 120ye sabitlemeyi ve PhysX ayarlarından ekran kartını seçtim değişen bir şey olmadı. Nasıl çözebilirim? RAM: 32GB 3600Mhz SSD: Adata XPG Gammix S50 Ekran kartı: RTX2060 Super Anakart: Asus ROG...
  13. Karokan

Steam bu alışveriş mantıklı mı?

hocam dolara gecis ile indie oyunlar muthis zamlanacak. Alin dursun kutuphanenizde ve evet deger kesinlikle.
  14. Karokan

RTX A4000 muadili kart hangisidir?

tesekkurler yanit icin
  15. Karokan

RTX A4000 muadili kart hangisidir?

Farkindayim hocam. Ancak oyun performansinda hangi karta yakin oldugunu merak etmekteyim. Bu forumda karsilastigim kadariyla neden sorulan sorunun(konunun) disinda kendi yorumunuzla ifadelerde bulunuyorsunuz anlamiyorum.
Geri