karpuxjuice isimli üyenin son içerikleri

1. K

Telefon içi boş gözüküyor

Samsung A20 telefonuma TWRP ve crDroid kurdum root atayım derken yanlışlıkla oem kilidini açmadan bootloader açtım şuan twrp ana ekranındayım fakat telefonun içine dosya atamıyorum nasıl düzeltebilirim ? 1728819551 Ayrıca telefonda kurulu olan crDroid silinmiş Reboot System yapınca döngüye...
  2. K

Telefon bootloader ekranında kaldı

Evet hocam ? 1728811055 Hocam telefon kaldı böyle lütfen yardımcı olun şuan şarjda değil şarjının bitmesini bekliyorum yardım lütfen
  3. K

Hocam cihazın garantisi biteli zaten ohoo kaç sene oldu ben şimdi dediklerinizden ve gösterdiğiniz technopatdaki konudan bir şey anlamadım telefonun şarjının bitmesini beklesem sonra açsam düzelir diye düşünüyorum ?
  4. K

Hocam dediklerinizden hiçbir şey anlamadım pekte iyi değilimdir bu konuda anlayabileceğim bir şekilde bir daha söyler misiniz ?
  5. K

Samsung A20 telefonun OEM ve Bootloader kilidini açacaktım ama yanlışlıkla ilk önce Bootloader kilidini açarken dowloading ekranındakaldı sol üst tarafta kırmızı bir yazıyla VBMETA: Error verifying vbmeta image(çentik var okuyamıyorum) D (3) CUSTOM VBMETA VBMETA : No sign info VBMETA , Telefon...
Geri