kartal2403 isimli üyenin son içerikleri

1. kartal2403

Yardım Laptop İntel ekran kartı Değiştirme

aygıt yöneticisine girdiğimde 2 kart gözüküyor ama windows çalıştırdan özelliklere baktığımda ise sadece intel gözüküyor
  2. kartal2403

abi benim kasam var bu laptop hediye geldi sorun olmaz oyun için alacağım ofis programı kullanmıyorum
  3. kartal2403

laptop da amd hd7600m series ekran kartı var birde intel hd graphics çalıştırdan bilgisayar özelliklerine baktım intel gözüküyor amd ye nasıl alabilirim
  4. kartal2403

Loptop da iki ekran kartı var biri intel diğeri amd çalıştırdan baktığımda amd gözüküyor ne yapabilirim amd ye almak için
  5. kartal2403

INTEL HD GRAPHICS DEGISTIRME

Merhaba laptop da rx 7600m series ekran kartı ve intel hd graphics var çalıstırdan ozelliklere baktiğimda ekran kartı olarak intel gozukuyor nasıl amd ye alabilirim driver yuklemek istedim yapamadım
  6. kartal2403

Kasamı Satıp Laptop Almak

Bilmiyorum ya excaliburlar indirime girmiş
  7. kartal2403

Kanka kodlama yapıyorum okulda lazım olacak gibi
  8. kartal2403

Biliyorum daha iyi ama okulumun takımı var kodlama yapıyoruz laptop lazım olur mu bilmiyorum
  9. kartal2403

Kargom daha hızlı gelsin diye Amazon prime aldım iptal etsem gene hızlı gelir mi

Kargo bedava oluyor abi zaten kullanırsın twitch fln izliyorsan sub olabiliyorsun
  10. kartal2403

Merhaba sistemim ; rx5500xt 8gb R3 3100 16gb ram 550w psu B450 s2h Asus 165 hz monitor Ikinci elde 9 10 k ediyor . Ben bu pc yi ekimde aldım laptop fiyatları ozamana göre düşmüş sizce satıp laptop almak mantıklı mı 7 ila 8 bin arası laptop önerisi olan var mı kalan para ile belki ikinci el...
  11. kartal2403

Twitchten gelen kazançlar için şahıs şirketi açmaya gerek var mi?

Buraya göre gerek yok ama muhasebeci ye danışsan daha iyi olur belki yt de videolar vardır
  12. kartal2403

ETH Yatırım mantıklı mı

Bulaşma abi bence
  13. kartal2403

Android Çok Kararsızım Hangi Telefon Alınmalı

Yorumun için sag ol ekran pahalı olması biraz üzdü ama s9+ alacağım gibi duruyor ama apple daha uzun ömurlu gibi 2013 de cikan iphone 6 bile hala aktif bir model
  14. kartal2403

Oyun hesabimi satabilecegim yerler

Fecebook grublarina bak
  15. kartal2403

Android Çok Kararsızım Hangi Telefon Alınmalı

Ikinci el Iphone 8 64 gb 2500-3000 tl arası Ikinci el S9+ 64gb 2300-2750 arası Poco x3 nfc sıfır 3000 tl Aralarında en iyi s9+ ama iphone 8 de aralarında en uzun ömürlü olanı siz ne dersiniz
Geri