1 - Ses aktarımını sağlar düz type kablo ses alamazsın
2 - Görüntü 8K 60Hz aktarımı sağlarsın düz type kabloyla görüntü alamazsın
örneğin
Görüntü çıkışı olan tabletten veya telefondan monitöre görüntü aktarımı sağlarsın
3 - Veri aktarımı en az 10-40 kat hızlı veri aktarmı (Harici SSD...
[H3 id='Paugge+USB+4+USB+Tip+C+240Watt+40Gbps+8K+60Hz++1+metre+389+tl']Paugge USB 4 (USB Tip C) 240Watt 40Gbps, 8K 60Hz 1 metre 389 tl [/H3]
Millet hala kablo almayı öğrenemedi hala düz type c kablo bakıyor Düz typc kablolar 100 tl den fazla etmez...
Type-C 2.0 (USB 2.0 Altyapısı):
Veri Hızı: Maksimum 480 Mbps (yaklaşık 60 MB/sn) hızında veri aktarımı yapar. Büyük boyutlu bir video veya dosyayı bilgisayara atmak uzun sürer.
Görüntü Aktarımı: Genellikle desteklemez. Telefonu kabloyla monitöre veya televizyona bağlayıp ekran yansıtma (Video...
Eksi özelliklerini yazarken sana ne battı da çıkartamıyorsun demek ki sana çok kötü batırmışım ki acın var
Ayrıca eksi özelliklerde fikir dayatma varmı ne anlıyorsun ne anlatıyorsun
Eksi özellikleri
Güncelleme almıyor telefon (2024 çıkışlı telefon)
USB Type-C 2.0
WiFi 6
trendyolun kendisi dolandırıcı
Satıcı trendyoldan ürün aldım sonra satıcıyı değiştirip DAĞDEVİREN GROSS yaptılar tam sahtekar olmuşlar
TRENDYOL SATICI = DOLANDIRICI DIR
TRENDYOL KÖTÜ YORUMLARDA İSİMLERİNİ DEĞİŞTİREN SATICI
performans ve verim artacaksa değiştirsin sıkıntı değil çoğu kişi %99 3-4 yıl aynı ürünü kullanıyor
225F eski kullandığım bu iki (i5 11400F i7 11700) işlemciden çok daha iyi
[H3 id='Bu+cihazlar+bu+fiyatlara+alabilirsiniz+yeni+kan+kk+boyutta+gl+rnlerdir']Bu cihazları bu fiyatlara alabilirsiniz yeni çıkan küçük boyutta güçlü ürünlerdir[/H3]
[H3 id='Einhell+TP-CD+1870-C+Li-i+BL+Darbeli+Vidalama+4500+tl']Einhell TP-CD 18/70-C Li-i BL Darbeli Vidalama 4500 tl [/H3]
[H3...
Bende kesinlikle parlak ekran almazdım ekranda kendini görmek direkt görüntü kaybıdır
örnek bu monitör parlak 20 bin tl olsa yine para vermezdim yabancı forum sitelerde parlak ekrana eksi özellik diye yazarlar
Bayat ürün el değirmeninde bile fark ediliyor
Yeni kavrulmuş ürün el değirmeninde kolayca öğütülüyor
Bayat çekirdek kahve taş gibi olduğunun el değirmeninde öğütmek zor oluyor ayrıca ne aroması ne de tadı olur
Yeni kavurup veriyorlarsa alınır kısaca paket tarihi 20-21-22- ..... 09.2026 ise alınır aylar öncesinden paketlenmiş ürün alınmaz
Çekirdek kahvenin bile ömrü 1 aydadır