Adamın kulağı sağır içerik ürettiğini zannediyor ve para kazanmaya çalışıyor sahtekar
40 tl ye kulaklık alayım sonra F/P KRALI yazıp milleti kandırayım bu adiliktir
Hiç bir kriter yok sese yüksek puan vererek milleti kandırıyor
Sakın almayın (adamın taktiği 44 tl ye kulaklığı alıyor F/P...
SBC Soundpeats T3 Pro F/P KRALI? 19 Şuabat 2025
Bu kulaklığı aldım o kadar ballandıra balandıra anlatıyor kulaklığı 1 ay önce aldım RADYO SESİ veriyor ses boğuk temiz ses yok incelemeyi yapan birde jabra elit 3 den daha iyi diyor diye kulaklığı aldım şunu farkettim adamın kulağı sesi...
SBC ciler sizi Mal ortada elinizde ürünler patladı mı
Bir kulaklıkta bunlar yoksa o kulaklık 500 tl den fazla etmez
LHDC 5.0 (şuan en gelişmişi bu) 24Bit 192Khz
LDAC 24Bit 96 Khz
LHDC
aptX HD 24 Bit 48Khz
kullanmadığım ürün kullanmadığım kaynak hakkında bilgim olmadan yorum yapmam ben sen değilim
Bana SBC kulaklıkla LDAC kulaklığı kaşılaştıranda akıl aramam arada uçurum fark var
Monitörde bir şey bildiğin yok hala 6bit + frc savunuyorsun görende forumda bunu monitör uzmanı zannedecek birde...
- yanlış bilgilendirme diyecek kişi gelsin ders vereyim her birinden 2 şer tane kulaklık koyacağız
2 tane SBC
2 tane AAC
2 tane LDAC
----------------------
24bit 96khz flac + wav kaynak koyup ------> ben kazanırsam bana LDAC kulaklık alacak bende elimeki SBC kulaklık verecem o kazanırsa...
Flac veya wav (kayıpsız kaynak) müzik dinlerken radyo ve mp3 sesi almazsın
SBC veya AAC kulaklıkta sende flac veya wav kaynak olsa bile müzik dinlerken radyo ve mp3 sesi alırsın
Bir kulaklıkta bunlar yoksa o kulaklık 500 tl den fazla emez
LHDC 5.0 (şuan en gelişmişi bu) 24Bit 192Khz
LDAC...
Ses yalıtımı olan veya müstakil ev dışında bu ürünlerin kullanımı sıkıntılı kan akıtır
evde TV nin ses seviyesi %6 yetiyor %10 - 20 lere binada üst ve alt daire rahatsız oluyor
Hele birde evde yatan varsa seside %10 - 20 seviyesine getirdiğinizde şiddetli geçimsizlik başlar:)