Kasadam1 isimli üyenin son içerikleri

1. Kasadam1

LatteGo 5500 Kahve makinası önerisi ?

Beyler sizce buna bu 22k vermeye değer mi ? https://www.cimri.com/kahve-makineleri/en-ucuz-philips-ep554790-5500-serisi-tam-otomatik-kahve-makinesi-fiyatlari,2347980802
  2. Kasadam1

WordPad'de kaydedilmemiş dosya içeriği nasıl kurtarılır ?

WordPad dosyanın içinde daha önce kaydettiğim bilgiler vardı üzerinde biraz değişiklik yaptım kaydedip kapattım önceki haline nasıl ulaşabilirim? Kaydetmeden bir önceki halindeki yazılar bana lazım. Bayağı bir şey yazmıştım o halini nasıl geri getirebilirim? Kopyala yapıştır yapmama rağmen bi...
  3. Kasadam1

Uzun saatler oynamalık oyun önerisi

The long dark
  4. Kasadam1

Spor için öğün tartmak için hassas tartı önerisi

Duruyo mu hala hocam ürün kalitesi nasıldı .?
  5. Kasadam1

CPU kullanımı 1 e düşüyor Pc yi kullanamıyorum.

Hocam kullanamıyorum tıkladığım her şey 10 saniye sonra açılıyo normalde böyle değildi.
  6. Kasadam1

CPU kullanımı 1 e düşüyor Pc yi kullanamıyorum.

r5 5600 var macunuda yeni Neyden kaynaklanıyo olabilir ?
  7. Kasadam1

SSD GB'si kendiliğinden düşüyor

Bu vardı bende 480 gb alalı 2-3 sene oldu gayet iyiydi fakat şuan da neyden kaynaklanıyo bilmiyom ama gb kendiliğinden düşüyor - güncellemeştirmelerde kapalı. Bir kaç oyun sildim 50 gb gösteriyodu sabah pc yi bi açtım 13gb gösteriyodu bir kaç oyun silmesem pc gg di. Nasıl düzeltirim ?
  8. Kasadam1

Yardım Korku Film Önerileri

Ruhlar bölgesi 1 - 2 den korkuncu yok hocam, 3-4 biraz daha jumpscare'ye dayalı ama bu filmden daha korkuncunu görmedim .🙃
  9. Kasadam1

Cs2 de Haksız Vac ban yedim ?

?
  10. Kasadam1

Aga tilt ettiler ama bir tane bile sıkmadım.
  11. Kasadam1

Hayatımda 1 kere bile hile kullanmadım csgo gerek cs 2 de oyun ortasında vac uyarısı verdi maç iptal etti 20 saat uyarı verdi neyden yedim ben şimdi ?
  12. Kasadam1

Ekran kapalı görüntülü konuşmanın yolu var mı ?

Ayarlardan felan bir yolu yok mu hiç bir işe yaramadı .?
  13. Kasadam1

Ekran kapalı görüntülü konuşmanın yolu var mı ?

Görüntülü konuşmada ekranı kapattığım zaman karşı ekranı duraklatıldı olarak görüyor bunu çözmenin bir yolu yok mu ?
  14. Kasadam1

The long dark yeni güncelleme ?

Beyler bu THE LONG DARKI BEN PC YE İNDİRİP BİTİRMİŞTİM GEÇEN SENE ŞİMDİ YENİ GELEN GÜNCELLEMEYİ NASIL BUNA EKLERİM Epicten alsam 5.bölümden başlatır mı ? yenisi 1.98 gb mi ne öyle bir şeydi bu 2sini nasıl birleştirrim ?
  15. Kasadam1

HDD ve SDD yi nasıl beraber kullanırım ?

1tb hdd var bide Sandisk ssd var psudan gelen kabloyu anca birine takıp çalıştırıyom 2 sini beraber kullanmanın yolu yok mu ? ek kablo ile felan beraber çalışır mı ?
Geri