Ürünü yaklaşık 1, 5 haftadır kullanıyorum. Yurtdışı forumlarda da oldukça fazla aynı şikayet mevcutmuş aldıktan sonra farkettim. Sensörleri tutarsız çalışıyor bazen 0 da takılıyor ve sürekli en üst seviyede çalışıyor. Yatak odasında 1 gün kapıyı kapatıp denedim %85 üstü görmedi alet. Uğraşmaktan...
Kırık ürün bir saat önce kolay gelsin tarafından alındı. Oluşturulan yeni sipariş cuma teslim olarak görülmeye başladı. Oda akşam gelir Servis haftasonu kurmaz pazartesiye ancak tv ye kavuşmuş oluruz. 2 hafta da ancak. Neyse bu da bir ders oldu dediğim gibi, artık büyük hiçbir eşyayı amazondan...
Bende Ankara dayım hocam. Öveçler tarafında. Ne yazık ki tek kişi dobloya koymuş birde yatırmış sığsın diye, neyse yapacak bir şey yok şuan için bekleyeceğiz değişimi. Umarım süreç daha da uzamaz. Güle güle kullanın sizin ürünü 👍
+90 505 185 09 42 Next WhatsApp hattı en hızlısı.
1763984227
Benim 17 sinde verdiğim sipariş sabah geldi. Koca televizyonu tek kişi getirmiş, dobloya diğer kargoların üstüne yatırdım sığdı diyor birde. Umarım kırık çıkmaz demiştim yok abi çıkmaz dedi ve servis geldi ürün kırık. Kolay gelsin ve...