KasapBey isimli üyenin son içerikleri

1. KasapBey

Aaa Oyun Önerileri ?

Mükemmel bir oyundur. şans verseydiniz bence severdiniz.
  2. KasapBey

Aaa Oyun Önerileri ?

detroit become human
  3. KasapBey

Valorant Aim Geliştirme

Bendede aynı sorun her oyunda nerdeyse oluyor. efootbal 40gb arada bi 20gb 25gb indirme yapıyor. dün gene indirdi ne indirdi anlamıyorum.
  4. KasapBey

Valorant Aim Geliştirme

bana haftada 1 3gb 2gb indirim duruytorum ya bende anlamadım hiç oynamıyorum ama güncelleme geliyor.
  5. KasapBey

🔥İndirim Ryzen 5 7500f Tray 5.570₺

bu yıl başlarında 8k gibi bi fiyata almıştım ya :D
  6. KasapBey

Gemini Kullanım Limitlerine Sınırlama Getirildi!

la ne güzel paragraf paragraf yaptırıyodum bende dedim biyerden sonra patlıyor. tüh bea
  7. KasapBey

Forza Horizon 6 Alınır mı?

forza 4 ve 5 in birleşimi olmuş. hiç oynamadım ama videolar oynamalardan biraz kötü durmuş. ana menüsünü hiç sevmedim aşırı basit ve çok renkli olmuş. hudları font yazı takometre vb göstergelerin hepsi 5 ile aynı. yazı tipi sadece o farklı. grafik anlamında çok güzel olmuş gerçekten bir atlama...
  8. KasapBey

Razer Blackshark V2 X Beyaz Alınır mı?

Garantiye göndericektim her üründe olduğuu görünce vazgeçtim
  9. KasapBey

Hayalinizdeki Dream Setup'ı Yazar Mısınız (Bir Tık Gerçekçi Olsun ama)

şuanki sistemimin üzerine değişiklik olarak. 4070 veya 4080. monitör olarak 27 yada 32 inç bir monitor. belki birde ryzen7 işlemci
  10. KasapBey

Forza 6 Alınır mı - + Tablosu Lazım

grafikler dışında ana menüsü teması göstergeleri falan hiç beğenmedim. 4 ve 5 arası bişey olmuş. 5 deki menüler daha güzel. 1778949409 düz gamepassda forza 6 varmı arkadaşlar ?
  11. KasapBey

ne kadar saçma :D
  12. KasapBey

1 yıldır falan kullanıyorum sorunu çok yok. sadece kulaklık üstündeki ses kısıp açma yerini en sona getirince sağ veya soldan ses gelmemeye azalmya başlıyor cızırtı falan oluyor en sondan biraz kısarsan sorun çözülüyor. yeşil siyah olanı var bende
  13. KasapBey

Yardım Forza Horizon 6 Çöküyor

hocam nerden oynnuyorsunuz oyunu
  14. KasapBey

Windows 11'e Geçmelimiyim?

ben mümkün olsa win7 falan geçmeyi bile düşünmüştüm hatta ama. biraz zor ve imkansız gibi :D
  15. KasapBey

Windows 11'e Geçmelimiyim?

%100 yaşarmısın bilmem ama ben ne yaptıysam kurtulamadım. win10 da bunların hiçbirini yaşamadım ama. temiz win10 ltsc indirdim. oyun servisleriin yüklemek biraz can sıktı ama kurdum.
Geri