KasapBey isimli üyenin son içerikleri

1. KasapBey

ACİL bilgisayarıma virüs mü bulaştı bu ne

n ne olduğunu bende bilmiyorum ama bende yaşadım
  2. KasapBey

ACİL bilgisayarıma virüs mü bulaştı bu ne

operagx e özel bişey. meme tarzı şeyler var. bir tuşa basmışsındır. 1770160810 bende aysını yaşadım kapat geri açmayı dene
  3. KasapBey

900 tl ödediğim internet hızı 🙃

bizde 25mbs + Tv+ aylık 640tl
  4. KasapBey

Akakçe ve Cimri için Geliştirdiğim Fiyat Takip API'si

site her an hack yapmaya hazır bişeye benziyor uymamış gibi. ama güzel sevdim. Ama akakçe vb. yerlerden farkı ney.
  5. KasapBey

Yardım Oyun Oynarken Nasıl Video İzlerim ?

sırf bunun için opera gx geçtim bire bir. tüm videoları yt dışında (sanırım) pencere halinde açıyor. tek bu yüzden opera gx geçtim
  6. KasapBey

Öneri Minecraft sunucusu açsak kimler gelir

gelirim
  7. KasapBey

Çözüldü✓ Yetkili bir kişi var mı acaba

çok merak ediyorum.
  8. KasapBey

Microsoft Hesabım Çalındı

arkadaşım böyle microsoft hesabı gitti. asla kurtaramadı. microsfta falan mail atmayı deneyin belki kurtarabilirsiniz. daha önce alışveriş yaptıysanız bilgileri size sorabilirler belki. şifremi unuttum tarzı şeyler deneyin sizi siz olduğunu doğrulayan biyere yönlendirecek bilgileri istiyor.
  9. KasapBey

Steam, Epic Games kapanacağı hakkındaki bilgiler doğru mu?

çözüm hep vardır bulunur. kapanırmı kapanmazmı bilinmez ama. Kapanmasıda ihtimal. kapanmamasıda. inş öyle bişe olmaz ama belli olmaz.
  10. KasapBey

13500TL EN İYİ TELEFON

2.5 yıldır note 12 pro 4g kullanıyorum sorunu yok günlük kullanım için bire bir şarzıda iyi gidiyor.
  11. KasapBey

Win10 LTSC ms-gamingoverlay hatası

umarım öyledir yani yoksa sürüm iyiymiş sonradan öğrendim saçma şeyleri kapatıyormuşda. Deneyelim test edelim. win11 den iyidir kesin.
  12. KasapBey

boşuna 4 oyun indirdik bide :D direk yükseltme yokmu ya proya ?
  13. KasapBey

bilgim yok benim hocam ltsc nedir. da discorddan önerdiler. sorun çıkarmazsa kullanırımda 32gb ram 2tb ssd var
  14. KasapBey

teşekkürler hocam. googleden çıkıyorda direk pcden çıkmadı. eğer ltsc daha sorun çıkartacaksa hiç uğraşmadan sürüm değiştireyim. yoksa devam edeyim.
  15. KasapBey

win11 pro dan aşırı donma problemi yüzünden forum discorddan birinin isteği üzerine win11 ltsc geçmemi söyledi. Win11 problemlidir diye win10 lot ent. ltsc 21h2 geçtim. Store yoktu onla uğraştım çözdüm. Xbox açamadım çözdüm. Şimdide gamebar açamıyorum. kayıt vb. şeyler için gamebar şart. Nasıl...
Geri