kasatura2626 isimli üyenin son içerikleri

1. K

cod mw3 campaıgn modu gamepass'ten nasıl oynanır?

Cod mw3 indirdim campaign modu var görselde gördüğünüz gibi 47 gb.Basıyorum kaldır çıkıyor sadece.Cod mw3 campaıgn modunu nasıl oynayabilirim gamepass üzerinden?
  2. K

kule tipi soğutma aldım sıcaklık hala 90 derece

nerden indirebilirim? h610m h v2 modeli.Link atar mısın?Gerçekten çok sinir bozucu yahu.Soğutuc aldık 5 derece anca düşürdü.Buz koysam üstüne daha iyi soğuturum.
  3. K

fan hızını nasıl sona alacağım?
  4. K

Şuan boşta iken böyle.
  5. K

Yok.Kendim montajını yaptırırken yanındaydım.İlk baş kendim montaj yaptım sıcaklıklar yüksekti sonra bilgisayarcıya götürüp montaj yaptırdım ama hala aynı sıcaklıklar.90 derece görüyor cyberpunkta
  6. K

Hayır yok ettim.Vardı zaten çıkardım.Hatta jelatini buydu.
  7. K

İşte böyle.Fan, egsoza doğru bakan taraftaydı birde ramlere bakan tarafa taktım değişiklik yok.
  8. K

bilmiyorum.Yani egsoz tarafında fan sadece onu biliyorum nereye doğru üflüyor bilmiyorum 1724784109 atacağım şimdi sökeceğimç..
  9. K

ne yapmam lazım?bilgisayarcı montaj yaptı?
  10. K

dostum bilgisayarcı taktı diyorum soğutucuyu, ama etiketini ben söktüm iyi biliyorum
  11. K

çok cahillik ettim parası iyi diye onu düşünmeden aldım.Ama yine de 2 milyara bence iyi bi performans vermeliydi acaba cidden bu mu performansı ki 1724780852 söküp mi atıyım soğutucuyu?
  12. K

xigmatek, fanı aldığımda yanında verildi
  13. K

kaldırdım, termal macun attım.Zaten bilgisayarcıya taktırdım. 1724780424 ben sürdüm, sigmatech.Çift fanlı olsa ne kadar fark ettirir? iyi para verdik bide ya. 1724780447 hayır oynamıyor denedim
  14. K

https://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-air-killer-pro-siyah-lga1700-am5-uyumlu-12cm-argb-cpu-sogutmali-fan.html bu kule tipi soğutmayı aldım dün.Cyberpunk girdim 90 dereceyi gördüm 78'in altına inmedi derece.Spidermanda da 75 85 arası geziyor sürekli.Neden böyle?
Geri