Hocam bilgi için sağolun. İstanbulda monitör satan bir fiziksel mağaza var mı bildiğiniz bu tarz üst segment gidip kendi gözümle de görmek istiyorum.
1781078404
Fiyat çok yüksek kalıyor hocam :/
M
Öncelikle teşekkür ederim. Netleştirmek amaçlı söylüyorum ucuz olan 5080 modellerinde problem olduğunu ama önerdiğiniz beyaz modelinin iyi olduğunu söylüyorsunuz değil mi?. Ve görünüş için ekran kartı beyaz gerisi siyah olsa bence sıkıntı olmaz diye düşünüyorum görüntü açısından.
Öncelikle çok teşekkürler. Monitör konusu için 360hz kullandım 3 yıl boyunca ve sonrasında çok kısa süreliğine 240hz kullandım ve açıkçası farkı hissettim. Aynı zamanda 4k da 240hz alabilir mi sistem bilmiyorum ama asıl önemli olan asusun oled problemleri karşısındaki yazılımsal ve ürünsel...
Herkese merhabalar öncelikle. 5080 satın alma kararı verdim 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep ortalamanın bi tık altı bilgisayarlar ile uğraştım bu sebepten parası ne ise verip gerçek gücü hissetmek istiyorum ve sırf görünüşü için veya önemsiz artıları için değil oyun odaklı bir sistem...