kaşmerli oguz isimli üyenin son içerikleri

1. kaşmerli oguz

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

Hocam 2 sistem arasında ben pek bir fark göremedim zaten sizin attığınızda taksit yok ve o sistem alınsa bile boistar ile alınır
  2. kaşmerli oguz

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

https://m.n11.com/urun/ih-meder-v1-r5-7600-32-gb-1-tb-ssd-12-gb-rtx5070-w11-masaustu-bilgisayar-86559846?magaza=incehesap hocam şu sistem alınır mu bu bütçe de yoksa Abdullah abinin geçenlerde videosunu yaptığı sistem mi
  3. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam siz kızla konuşana kadar ben manita yapacam az kaldı siz ne durumdasınız
  4. kaşmerli oguz

Trafiğe alişmak için başlangiç motor ne onerirsiniz ?

Activa daha iyi ama 2 motor da bütçeyi geçiyor
  5. kaşmerli oguz

Sizce GTA 6 Türkçe dublaj ile gelir mi?

Bilerek ya da bilmeyerek önemli değil destek vermek dışında önerin var mı
  6. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam vaziyet nasıl
  7. kaşmerli oguz

Sizce GTA 6 Türkçe dublaj ile gelir mi?

Bu iş destek işi eğer türk oyuncular şimdiden ps i olmasa bile Türk hesabından gtayı istek listesine eklerse ve bu konu hakkında atılan tweetlerw yeterli destek verilirse başarılamayacak ii yok 80 milyonluk bir ülkenin pazarı rockstar gibi bir firma bile olsan çok önemli ve artık bizi görmezden...
  8. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam madem şundan emin olun kızın biriyle ilişkisi var mı onun yakın bi arkadaşına sorun ya da herhangi bir sosyal medya hesabında buna bir delil var mı diye bakın eğer ilişkisi olmadığına emin olursanız yazın instadan
  9. kaşmerli oguz

Sizce ne yapmalıyım?

Hocam direk gidip odun gibi konuşmayın sınıfça bir etkinlik ya da ortam olur orda diyoloğa geçersiniz zaten çok değil 2 3 tane 5 6 cümlelik diyolog kurmanız yeter sonra istek atarsınız Örnek diyalog sallıyorum belli bir şeye birileri gönüllü olunur ya da belli bir arkadaş grubu arasında bir...
  10. kaşmerli oguz

Bir akıl verin lütfen

Hocam sizin kaderde bana benziyormuş dicem ama sadece bu olay benim yaşadığım her şeye bedel ya biz fazla masumuz ya da kızlar fazla yüzsüz
  11. kaşmerli oguz

Bir akıl verin lütfen

Hocam bende çok merak ettim ne olacağını ama sizin için empati yaptığımda doğru bir üslüpla konuşarak intihar konusunu açtığı için psikolojik destek alması gerektiğini söylerdim fakat bu olaydan sonra da samimiyetiniz tabii ki artmıştır o yüzden bu süreç içerisinde ona elimden geldiğince destek...
  12. kaşmerli oguz

Özgür Özel Tokatlı Saldırıya Uğradı

Ne işi var acaba orda özgür Beyin
  13. kaşmerli oguz

Sistem Yükseltme Tavsiye

O kasayı satın rx 6600 sistem bakın
  14. kaşmerli oguz

İPhone 13 0 vs 2.el 2025

Hocam karar sizin illa ios denemek zorunda değilim derseniz 2. El s23 ultra bakabilirsiniz ben de şu an bu mesajı 2. El aldığım s23 ultra dan yazıyorum ama daha önce hiç Apple kullanmadıysanız bi şans verebilirsiniz (ben Apple önermiyorum)
Geri