https://m.n11.com/urun/ih-meder-v1-r5-7600-32-gb-1-tb-ssd-12-gb-rtx5070-w11-masaustu-bilgisayar-86559846?magaza=incehesap hocam şu sistem alınır mu bu bütçe de yoksa Abdullah abinin geçenlerde videosunu yaptığı sistem mi
Bu iş destek işi eğer türk oyuncular şimdiden ps i olmasa bile Türk hesabından gtayı istek listesine eklerse ve bu konu hakkında atılan tweetlerw yeterli destek verilirse başarılamayacak ii yok 80 milyonluk bir ülkenin pazarı rockstar gibi bir firma bile olsan çok önemli ve artık bizi görmezden...
Hocam madem şundan emin olun kızın biriyle ilişkisi var mı onun yakın bi arkadaşına sorun ya da herhangi bir sosyal medya hesabında buna bir delil var mı diye bakın eğer ilişkisi olmadığına emin olursanız yazın instadan
Hocam direk gidip odun gibi konuşmayın sınıfça bir etkinlik ya da ortam olur orda diyoloğa geçersiniz zaten çok değil 2 3 tane 5 6 cümlelik diyolog kurmanız yeter sonra istek atarsınız
Örnek diyalog sallıyorum belli bir şeye birileri gönüllü olunur ya da belli bir arkadaş grubu arasında bir...
Hocam bende çok merak ettim ne olacağını ama sizin için empati yaptığımda doğru bir üslüpla konuşarak intihar konusunu açtığı için psikolojik destek alması gerektiğini söylerdim fakat bu olaydan sonra da samimiyetiniz tabii ki artmıştır o yüzden bu süreç içerisinde ona elimden geldiğince destek...
Hocam karar sizin illa ios denemek zorunda değilim derseniz 2. El s23 ultra bakabilirsiniz ben de şu an bu mesajı 2. El aldığım s23 ultra dan yazıyorum ama daha önce hiç Apple kullanmadıysanız bi şans verebilirsiniz (ben Apple önermiyorum)