"When the goods arrive at the destination place, you need to unload the goods and do the import customs clearance, and pay the import duty as well as any other destination port fees." ibaresi var sipariş detaylarımda
1763732993
neye göre hesap yaptınız hocam?
Alibaba üzetinden indirimlerle ve kargo ücretiyle beraber 19.46$ karşılığında LDON MİDE 68 isimli klavyeyi söyledim ve bu gün yola çıktı. Ürünü almak için ne kadar gümrük vergisi ödeyeceğim, kime ödeyeceğim ve ne kadar süre içinde ödemem lazım bu konuda bilgisi olan biri yardımcı olabilir mi?
Normalde render işiyle uğraşıyorum oyun çok oynamıyorum oyun oynamak için rx 6500 xt aldım ama çok fazla darboğaz oldu bu sefer dengeler bi şaştı iş için quadro k5000 kullanıyorum
Eski am3 kasamdan söktüğüm kule tipi soğutucumu lga 1150 soketli stok soğutuculu olan sistemime takmak istiyorum internet üzerinden şu braketi almam yeterli olur mu?
https://www.hepsiburada.com/cold-power-intel-1150-1151-1200-1156-775-pin-universal-fan-braketi-fan-ayagi-pm-HBC00006N6JG5
Bursa'da şehir içinde kullanmak için bisiklet lazım maksimum bütçem 15k ama daha uyguna varsa işime gelir 2. el almayı düşünmüyorum önerilerinizi bekliyorum.