kasvaa isimli üyenin son içerikleri

1. kasvaa

2k Monitör Önerisi Lazım

10-13k arası 27inç 2k ips önerir misin hocam
  2. kasvaa

Yardım İps Monitör 27inç 9-15k Arası

aslında Asus almak daha mantıklı +2 yıl garanti kampanyası da var
  3. kasvaa

7800x3d asus tuf gaming 5070ti Asus tuf gaming b850 anakart 32gb 6400mhz cl30 ram amaç sadece oyun oynamak, fps ve AAA oyun oynamak, webte gezinmek 1779307861 hocam bu da güzelmiş fakat 1-2-3k daha fazla verip daha iyi kaliteli panelli monitör varsa onlarıda önerir misiniz
  4. kasvaa

yardım
  5. kasvaa

2k 27inç Ips Monitör Önerisi

oo tam aradığım konu :D
  6. kasvaa

sanırım kimse önermeyecek, sen önermek ister misin hocam :D
  7. kasvaa

Yardım.. Önerilerinize açığım veya monitör işini iyice anlamam için video linkleri vs atabilirsiniz, her şeyi aldım bi monitör kaldı bu konuda da bilgim sıfır :(:(
  8. kasvaa

@Tayfunns yetişin hocam bilgilerinize tecrübenize ihtiyacım var..
  9. kasvaa

Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum lütfen yardım edin. Önerdiğim özellik de iyi monitörlerizi bekliyorum.
  10. kasvaa

Çözüldü✓ Kasa/Psu Da Tıkandım Yardım..

Msi mag 100R pz hocam peki bu? kontrol eder misiniz yazdığım bileşenlerle uyumlu mu rica etsem
  11. kasvaa

chatgptye sordum Msi mag 100R pz destekliyor dedi ne kadar doğru bilmiyorum hocam bilginiz var mı
  12. kasvaa

kasa 5-8 arası psu ise enermax reveletion iii 1000w düşünüyorum 1779298199 siyah kasa hocam, bir türlü kasayı çözemedim bazısı pz desteklemiyor bazısı küçük geliyor bazısı atx desteklemiyor valla kafa patladı
  13. kasvaa

Sistem neredeyse bitti ama bir türlü kasa ve psuyu çözemedim, pek anladığım konu da değil lütfen yardım edin.. Anakart: ASUS TUF GAMING B850-BTF Ekran Kartı: ASUS TUF GAMİNG 5070Tİ Soğutucu: Arctic freezer liqiud 360mmPro Ram: Lexar Ares 6400mhz cl30 argb
  14. kasvaa

🔥İndirim .

saçma bir mantık olmuş sizin ki hocam, mağazası olmayan incehesap 10klık ürünü 5e satsın itopya 8e o zaman vatan 30kya satmalı, mağaza gideriyle kampanyaları bağdaştırman saçmaymış
  15. kasvaa

🔥İndirim .

bu yoruma göre o zaman vatan bilgisayar fuhuş fiyata satmalı, kampanya ile mağazanın alakası nedir :D
Geri