kateine isimli üyenin son içerikleri

1. kateine

5000 BÜTÇE İÇİN ANAKART ÖNERİSİ

Sistemimdeki şeyler RX6600XT 8GB VFX AMD Ryzen 5 5600X KIOXA 1TB M2 SSD 7300Okuma/6400Yazma (Alacağım) 16 GB 3200mHz RAM (Yenisi daha yüksek mhzli olucak 4000-6000 arası) 500W PSU Kasa direkt psulu HIPER kasa Güncel anakart ise A320M-K AM4 soketli Bütçem 5000 civarı ne alınır anakart olarak?
  2. kateine

Amazonda birisi numarama şirket açmış

Herhangi bir destek yeri yok sadece genelleme olan sorularla müşteri hizmetleri alabiliyosun satıcıya da mesaj attım amazondan beklıyorum
  3. kateine

Amazonda birisi numarama şirket açmış

Geçen günlerde birisi beni arayıp SkyLife Tech gibi bir şirketten alışveriş yaptığını ve bu numaraya kayıtlı olduğunu söyledi yani benim numarama fakat ben ne şirket açmıştım ne de amazonda satış yapıyordum bunun önüne nasıl geçebilirim?
  4. kateine

AMD Adrenaline Sacmaligi

20 kere yaptim kanka
  5. kateine

AMD Adrenaline Sacmaligi

BEYLER OYUNU ACAMIYOM AFMF 2 KONUMUZ DEGIL EKRAN KARTINI PARCALAYACAM SIMDI bi yardim edin lutfen 6600xt kullaniyorum valorantin dosyasina elle girince yetkim yetmiyor onu da cozmeye calisitm hala yetkim yetmiyor bi yardimm edin
  6. kateine

AMD Adrenaline Sacmaligi

Kanka her oyuna girdigimde sil yukle mi yapmam lazim adamlar bunu dusunenemis mi afmf2 acinca daha rahat fps aliyorum ve oynuyorum ondan
  7. kateine

AMD Adrenaline Sacmaligi

Arkadaşlar bu konu hakkında aşırı sinirliyim ben oyuna ilk girişimde AMD rahatça oyunu buluyor hatta AFMF 2 teknolojisini vs. de kullanıyorum ama bir sonraki gün açtığımda oyunu bulmasına rağmen saçmasapan bir dosya yolu verip onu bulamadığını söyleyerek teknolojileri kullanmamı kısıtlıyor...
  8. kateine

AMD Adrenalin Valorantı açarken bulamıyor farklı dosya bulunamadı diyor

Normalde valorantı RX6600XT kartımla oynadığımda AMFM açıp 2 katı fps alıyordum fakat sabah açtığımda farklı bir yolu bulamadığını belirtiyor
  9. kateine

Call Of Duty Warzone açılmıyor

Call of Duty Warzone oyununu hard diske kurdum fakat açarken hard diske kurduğunuz tespit edildi gibi bir mesaj gösteriyor ve SSD kurmamı öneriyor ama orada yerim yok ve 95gb ne yapabilirim HDD ile açmak için ?
  10. kateine

Ekran kartı olarak ne almalıyım?

Biliyorum yakin zamanda 5 5600x alicam ama rx6600 iyi diye dusunuyorum
  11. kateine

GT1030'dan geçeceğim arkadaşlar sağlam bir şey almak istiyorum işlemcim en fazla RX6600 destekliyor yani R3 4100 1735927482 AMD Ryzen 3 4100
  12. kateine

Istanbuldayim
  13. kateine

Arkadaşlar normalde RX6600 almayı düşünüyorum ikinci el buldum arkadaş furmark testini attı gayet sağlıklı 3 ay kullanıp kenara koymuş ama bu fiyata aynı performası veren NVIDIA kart da bulamadım GTX'e de düşmek istemiyorum nedir öneriniz?
  14. kateine

Discord Sunucumdaki Taclı Hesap Gitti Nasıl Tacı Geri Alabilirim?

Yakın zamanda discord hesabım kapatıldı fakat içinde önemli bir sunucunun sunucu sahipliği tacı vardı destek gönderdim fakat size bir mesaj gönderdik ve yanıt alamadık dediler ama ne mesaj ne de bir işlev gördüm ve yeniden attım destek sizce ne yapmalıyım?
  15. kateine

Yardım Ben yeni pc aldım çok pahalı değil online oyun Lazım

Ready or Not oynayabilirsin arkadaşımla aynı bilgisayara sahipsin o oynuyor
Geri