Geçen günlerde birisi beni arayıp SkyLife Tech gibi bir şirketten alışveriş yaptığını ve bu numaraya kayıtlı olduğunu söyledi yani benim numarama fakat ben ne şirket açmıştım ne de amazonda satış yapıyordum bunun önüne nasıl geçebilirim?
BEYLER OYUNU ACAMIYOM AFMF 2 KONUMUZ DEGIL EKRAN KARTINI PARCALAYACAM SIMDI bi yardim edin lutfen 6600xt kullaniyorum valorantin dosyasina elle girince yetkim yetmiyor onu da cozmeye calisitm hala yetkim yetmiyor bi yardimm edin
Arkadaşlar bu konu hakkında aşırı sinirliyim ben oyuna ilk girişimde AMD rahatça oyunu buluyor hatta AFMF 2 teknolojisini vs. de kullanıyorum ama bir sonraki gün açtığımda oyunu bulmasına rağmen saçmasapan bir dosya yolu verip onu bulamadığını söyleyerek teknolojileri kullanmamı kısıtlıyor...
Call of Duty Warzone oyununu hard diske kurdum fakat açarken hard diske kurduğunuz tespit edildi gibi bir mesaj gösteriyor ve SSD kurmamı öneriyor ama orada yerim yok ve 95gb ne yapabilirim HDD ile açmak için
?
Arkadaşlar normalde RX6600 almayı düşünüyorum ikinci el buldum arkadaş furmark testini attı gayet sağlıklı 3 ay kullanıp kenara koymuş ama bu fiyata aynı performası veren NVIDIA kart da bulamadım GTX'e de düşmek istemiyorum nedir öneriniz?
Yakın zamanda discord hesabım kapatıldı fakat içinde önemli bir sunucunun sunucu sahipliği tacı vardı destek gönderdim fakat size bir mesaj gönderdik ve yanıt alamadık dediler ama ne mesaj ne de bir işlev gördüm ve yeniden attım destek sizce ne yapmalıyım?