Bu kart şuan vatan disinda hicbir yerde stokta gözükmüyor. Onlarda da stok 6 gözüküyor. Bir daha indirime girerse farkındalık olsun diye yazıyorum. Kart icin sunu diyebilirim. Stok ayarlada 340watt çekiyor. 450 wattlara kadar guc tüketimi hwinfo'da gözükebiliyor. 3100 mhz boost gpu saat hizi...
Diablo 4, pubg, arada da hikayeli cyberpunk rdr2 falan oynuyorum. Pubg hariç hepsini 4k oynuyorum. Herhangi bir problem yok. Başlarda vardi. Sonra ekran kartım servise gitti. Kart arızalıymiş. Pci x8 çalıyordu. Yenisi ile değiştirildi. Su an cok sukur hiçbir sorun yok.
Taichi, nitro, xfx mercury magnetic. Xfx ile taichi yi kullandim. Taichi de cw vardı. Performans ve soğutma olarak 2 side cok başarılı. Tabi fan ayarlarını siz ayarlamalisiniz.
Aynisn siyahi var. Elimdeki 9070xt bozulunca garanti süresince kartsız kalmamak icin bunu aldım. Benim kartımda cw yok. Genelde 63 64 derecede calisiyor. 2k da mükemmel performans veriyor.Ben şahsen çok begendim
7-8 ay kadar kullandim. Hot spot ve memory değerleri kart 350 watt çektiği icin yüksek. Fan profilini biraz adresiflestirince serin calisiyor. Cok güçlü bir kart. Su ana kadar 3 adet xt kullandim. Xfx Mercury magnetic ile aynı düzeyde diyebilirim.