KatmanPC isimli üyenin son içerikleri

1. KatmanPC

SİSTEMİMİ 40 BİNTL YE VEREYİM Mİ?- SATMAKTAN VAZGEÇTİM

20 lira fazlasını vermezler gardaşım. Hayırlı günler vesselam..
  2. KatmanPC

Oyundayken bozulma sorunları

sistem neydi gardasım. hayırlı günler vesselam..
  3. KatmanPC

Yardım Xfx rx9070xt bu kart alınır mı

combo biraderime katılıyorum kart elimden geçti alabilrsin.
  4. KatmanPC

İnternet hızı kaç olmalı?

5000mbps download 1000mbps upload olsa cok iyi olur. Fabrikamın IT bölümünde kullanıyorum kardesim. Hayırlı günler vesselam...
  5. KatmanPC

360mm sıvı soğutma önerisi

dayıoglu 1k daha arttırmaya calıs liquid freezer 360 al bak keyfine. 87nin üstüne çıkarsa ara beni ben vercem parasını. Hayırlı günler vesselam...
  6. KatmanPC

Öneri MSI 27" MAG 274 vs Philips Evnia 27

phillips al gardaşım hayırlı günler vesselam.
  7. KatmanPC

7 k kulaklik onerisi

40 saat gider full yükte kardeş
  8. KatmanPC

5 5500 İşlemciye Anakart Önerisi

en ucuz a520 yaz akakçe sitesine kardeş al ordan en ucuzunu. Hayırlı günler vesselam
  9. KatmanPC

7 k kulaklik onerisi

nova 7 düşünmeden çek kardeş. hayırlı günler vesselam..
  10. KatmanPC

Çözüldü✓ 9 ay mining yapılmış msi gaming x 3070 alınır mı?

adam zaten 3070 almıs parası olmayan arkadaslar ne alacak kardeş gönül istemez mi herkesin en iyisinden olsun. Sözlerinizi tartarak konuşun, hayırlı günler vesselam..
  11. KatmanPC

Sizce bu sistem nasıl?

https://pckolik.com.tr/tavsiye-sistem/bomb-v5-sistem-tavsiyesi-ryzen-5-7500f-geforce-rtx-5070-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd bunu al bak keyfine kardesim benim hayırlı geceler vesselam..
  12. KatmanPC

❌İndirim Bitti! 5612 TL GameBooster 27" 180Hz 0.5ms SS IPS QHD 1.07B HDMI*2+DP*2 Gaming Monitör

kalite konusunda bir şey diyemem kardeşim ama 2k monitör almak zorundaysan bu fiyata güzel denk getirmişsin zorunda değilsen beklemeni ve butcenı arttırmanı tavsıye ederım. iyi günler kardeşim (y)
  13. KatmanPC

Kule tipini söktüm ekran kartı serinledi

kule tipinin boyutuna göre ısınması cok normal, sıvı sogutma pompası daha az yer kapladıgı ıcın hava akısı egzoz fana dümdüz geçiyor, ekran kartı havalandırmayı daha iyi yapıyor sıvı sogutmada kardeşim.
  14. KatmanPC

Yardım Hangi kablosuz gaming kulaklığı tercih etmeliyim ?

evet ayrıca ets2 ats gibi direksiyonla oynanan oyunlarda da güzel ses veriyor kardesim
  15. KatmanPC

Yardım Hangi kablosuz gaming kulaklığı tercih etmeliyim ?

7x al geç o zaman kardesim memnun kalırsın 1756541532 sennheiser
Geri