katnight isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Colorful Bios Güncelleme Sorunu

Hayır 32. Dakika da çıkardım artık başka sürüm hazırlamıştım onu da taktım cırt Colorful pişmanlıktır uzak durun
  2. K

Bios flashback yaptım 18 dakikadır önünde oturdum bekliyorum ışık hala yanıp sönüyor
  3. K

Anakartlarımız aynı sorun da hemen hemen aynı yarın bir deneyeyim bakalım umarım olur Olmazsa bilgisayarcı çözebilir mi acaba 1782337468 Haklısınız hocam çok sağolun yarın haberdar ederim
  4. K

Başarıyla tamamlandı oka basarak yeniden başlatın seçeneğine kadar geldim bastım yeniden başlayınca böyle oldu
  5. K

Bios update tuşundan mı bahsediyorsunuz
  6. K

Aynı maalesef
  7. K

Yani sürümüm 1003tü 1017ye yükselttim şuan ekran gelmediği için hiçbir şey yapamıyorum
  8. K

Yaptım tekrardan bekliyorum 5 dakika bekledim dram ışığı hala aynı hiç değişmedi bile Ram ise a2 slotunda
  9. K

Selamlar incehesap üzerinden colorful cvn b850m anakartı aldım 6000 mhz 16gb cl36 tek modül ramim var expo açınca dram ışığı yanıyor ve pcye görüntü gelmiyordu. Bios sürümünün eski olduğunu gördüm flash bellekle biosu güncelledim güncelleme başarılı yenidem başlatmak için oka basın dedi bastım...
Geri