Biliyorum benzer konularda çok fazla konu var fakat arkadaşların önerisiyle zaten r5 5600 modeline geçmiştim bu ekran kartıyla, çoğu oyunda problem yaşamazken EA FC24 UT oynarken aşırı derecede darboğaz sorunuyla karşılaşıyorum. Sistemimde şuan ROG 3060 TI / ROG X470 / R5 5600 / Corsair...
Aynı siteden Rog Strix 3060TI aldım ben de ama benim ürünümün garantisi vardı ve devam ediyordu. Garantisi olmayan ürüne bulaşmanı tavsiye etmiyorum şahsen. Yinede tüm performans testlerini ve fiziksel testlerini yaparak alabilirsin ama dediğim gibi tavsiye etmiyorum.
Merhabalar.
ONVO OV 012 X PLUS Elektrikli Scooter aldım. Elime bugün ulaştı ve ilk sürüşümü gerçekleştirdim. 1.82 ve 120kg biriyim ve beni bile inanılmaz rahat bir şekilde taşıyor cihaz, gerçekten bu kadar iyi bir performans ben asla beklemiyordum almayı düşünen ama kilodan vs. arada kalan...
Merhabalar günlük kullanım için Max 1.200 TL bandında tws kulaklık almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir? silikonlu olması önemli. Müzik performansı iyi olsun yeterli.
Teklifin için teşekkürler ama o tarz uygulamalarla uğraşmak istemediğimi özellikle belirttim dostum. Düşünmüyorum.
1680282988
Neden özellikle 9. nesil hocam farkı nedir? Monster Pusat Clutch almayı düşünüyorum
Hocam bende bi ara saçma sapan bi kol vardı Ps tarzında. Muhtemelen replika falan olduğu için yapmam gerekiyordu bunu bilmiyorum ama saçma sapan programlar indirip onlarla kolun tuşlarını xbox dizilimine göre yapmam gerekiyordu oyunlarda çalışması için. Böyle bir şey gerektiriyorsa hiç uğraşmak...
Selamlar herkese.
Masaüstü bilgisayarımda kullanmak için gamepad arıyorum fakat fiyatlar çok karışık. Daha uyumlu çalışır diye düşündüğümden xbox gamepad bakıyorum, ama hayatımda hiç kullanmadım o tür bir kol. Benim için gamepad denildiğinde gözümde Ps kolu canlanıyor, alışabilir miyim...
Teknik detaylarını vs. şuan tam hatırlamıyorum açıkçası Rtings'den bakabilirsin istersen. Hatta beğendiğin farklı modeller ile o sitede karşılaştırma yapabilirsin. Çoğu alışverişimde siteyi kullanıyorum.
Eski monitörümü bu yöntemle kullanıyordum ama çok sağlıklı çalışmıyordu G-sync. Ekranda yırtılmalar daha da artıyordu. Her monitörde aynısını yapar mı bilmiyorum.
Neden ayıplı ürün kullanasın ki? Garantide şansını dene bence. Her şey insanların dediği gibi olmayabiliyor. Ha yok denemek istemiyorum dersen bas iadeyi geç.
Arkadaşın 'alayım da olmadı iade ederim' gibi bir düşüncesi vardır belki diye belirtmek istedim sadece problem çıkacağını, yoksa ben de biliyorum hijyen ürünü olduğunu, iade almadıklarını. Zaten kendim de iade etmeye uğraşmadım. Duvarıma astım duruyor kulaklık.
1678976073
Wireless'ın ne demek...