katzvariak isimli üyenin son içerikleri

1. K

Lian Li Strimer Wireless 3x8p 1899 TL

Asrock 9070xt taichi var uygun mu buna
  2. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Kioxia plus g4 alınır mı 1 TB olanı
  3. K

Vatan Bilgisayar Haksız İptal ve Fiyat Artışı

Para iadesi yapıldığı için süreçten pek emin değilim kabul etmedim fakat iptal edildi
  4. K

Yardım AMD Ekran Kartı FPS Limiti

Amd Adrenalin yüklüyse "FRTC / Frame Rate Target Control" ve "Radeon Chill" diye bir ayar vardı en son, hala duruyorsa onları kapatabilir misin ?
  5. K

Vatan Bilgisayar Haksız İptal ve Fiyat Artışı

Merhaba herkese, ilk konumun bu şekilde olması üzücü ama başıma gelen olayı anlatmak istiyorum belki örneğini yaşayan vardır ve sonuç hakkında yardımcı olabilir. Vatan Bilgisayar üzerinden indirimde Crucial marka 1 TB T500 model ssd'yi 6900 liraya satın aldım. Ürünü mağaza teslim seçtim ve...
  6. K

🔥İndirim Corsair Mp600 Core XT 2tb Pcıe Gen4 X4 Nvme M.2 SSD 11.819,20tl

İş görür mü ya vatan PC ile tüketici hakem heyetlik olduk ssd vermediler tek eksik parçam kaldı
  7. K

❌İndirim Bitti! Powercolor Red Devil Rx9070xt 39.999 TL

Bir önceki indirimde vatandan Asrock Taichi almıştım bunda kaldı aklım hep daha açmadım kutusunu da napsam acaba
  8. K

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

Xpg kasa alınır mı, kasa ihtiyacım var siyah
  9. K

🔥İndirim Seduna Thunder Pro Koltuk 🔥4907₺ ( Dip Fiyat )

Yorumlarını okumuştum deneme fırsatım olmadı sepete attım görünce de yorumundan sonra bi çekindim, Bursada yeri falan var mı acaba deneyebileceğim
  10. K

🔥İndirim Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 Cm Oyuncu 439 TL

Diğer modelleri de ucuzdu şimdi zam gelmiş sanırım
  11. K

❌İndirim Bitti! Asus-Prıme RX 9070 XT-16gb Gddr6 25.299 TL

Paketim hasar görmüş o sebeple iptal edilmiş 😂 hala kargoda gözüküyor fakat müşteri iletişimde iadede gözüküyor
  12. K

🔥İndirim Aerocool D501a ARGB 4 Fanlı Beyaz Atx Bilgisayar Kasası 2300 TL

Zoko akvaryum kasa vardı aklımda, hangisi tercih edilebilir zoko kullanan var mı aranızda
  13. K

❌İndirim Bitti! 2100 TL Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu

Alternatif ne alınabilir düzgün sessiz bişey
  14. K

🔥İndirim Colorful Cvn B650 Gamıng Frozen V14 Ddr5 7600mhz Atx Gaming 6272.10tl

Bu anakart 9800x3d ile 5080 ekran kartını beslemeye yeter mi acaba ? Ek olarak faturayı kontrol ettim b650m yolluyorlar evet
  15. K

Gravion Vexor Mekanik Klavye 1350 TL !

Rampage k11 ally var beyaz, bilek desteğiyle falan geliyor çok fark var mıdır arada kalmıştım ben
Geri