c diskine 40 gb alanım kaldı kuruduğu zaman otomatik alan düşüyor
1754508280
c diskinde alanım yok 40gb alanım kaldı ne yapmam lazım cc sildim komple fakat yeniden c diskine kuruyor google üzreinden setupu f diskine inmesine rağmen
Arkadaşlar merhaba adobe creative uygulamasını bilgisayarıma kurucam fakat bir türlü c diskine kuruyor her yolu denedim indirdiğim tarayıcıdan indirilenler seçeneğini f diski olarak değiştirdim bütün adobe programlarını sildim tekrar denedim f diskine setupunu indiriyor fakat kurulumunu sormadan...
Arkadaşlar merhaba 3-4 gündür steelseries apex5 klavyesini kullanıyorum düne kadar hiçbir sorun yoktu fakat bugün işten eve geldiğimde klavyenin ışıkları yanmıyor ve ben herhangi bir tuşa bastığım zaman 5sn sonra algılıyor evde kedi besliyorum acaba klavyeye bilmediğim bir tuşuna basmış...
Merhaba arkadaşlar uzun süredir türknet gigafiber kullanıyorum indirme hızı bir sıkıntı gayet hızlı oyun indiriyor fakat steamde ağ çubuğu sürekli olarak düşüyor yükseliyor sabit kalmıyor asla internet hızında bir sıkıntı yok ama sürekli olarak bu şekilde dalgalanma oluyor sebebi nedir nasıl...
MERHABA ARKADAŞLAR B550 GAMİNG X V2 ANAKARTIM VAR KİNGSTON FURY 2X8 RGB RAMLERİM VAR KASAMDA LEDLİ RGB FUSİON DAN HEPSİNİ KONTROL EDEBİLİRSİN DEDİLER FAKAT HİÇ BİR ŞEKİLDE KONTROL EDEMİYORUM RGB FUSİON GİRDİĞİMDE SADECE ANAKART ÇIKIYOR RAM VEYA BİR BAŞKA PARÇA GÖZÜKMÜYOR RENK DEĞİŞTİRDİĞİMDE...
İşlemciye sıkıntı olurmu peki öyle ısınması eğer işlemciye bişi olursa alıyım ama bi kaç ay idare ederse bi şey olmadan daha iyi olur parçalar geldi bu arada montaj yapıcam bugün