kavankadiz isimli üyenin son içerikleri

1. kavankadiz

FC 25 oyun çok yavaş

fpsim sabit 130 ve üstü pingim de 50-60 olmasına rağmen oyun aşırı yavaş oyuncular ağır hareket ediyor sanki 200 ping oynuyor gibiyim bunun bir çözümü var mıdır yardımcı olursanız sevinirim
  2. kavankadiz

Öneri 700 TL BÜTÇE KULAKLIK ÖNERİSİ VAR MI

Bütçe 700-800 civarı daha fazla çıkamam mikrofonu kaliteli ve uzun ömürlü bi kulaklık arıyorum 7.1 varsa atar mısınız
  3. kavankadiz

16gb ram'de kullanılabilir 8,2 gözüküyor

nası sorun yok kanka sistem 8 gb ram mi kullanıyor aynı sisteme sahip arkadaşım da değerler bu şekilde değil
  4. kavankadiz

16gb ram'de kullanılabilir 8,2 gözüküyor

16 gb ram takılı gözükmesine rağmen kullanılabilir 8 bazen 7 olarak gözüküyor oyunlarda saçma sapan fps droplar yaşıyorum
  5. kavankadiz

internetim iyi ama oyunlarda pingim yüksek

hocam zaten kabloyla bağlanıyorum masaüstü bilgisayarım. Şu yaşadığım sorun bir kaç gündür var normalde hiç böyle bir sorun ile karşılaşmadım
  6. kavankadiz

internetim iyi ama oyunlarda pingim yüksek

dediğim gibi internetim iyi testlerde 35-30 megabit arası alıyorum ve 8-9 ping gösteriyor upload hızım 5 megabit yani kötü değil ama oyunlarda şu son zamanlarda nedense yüksek ping alıyorum valorant ta türk serverinde olmama rağmen 100 lere çıkıyor normalde aldığım ve almam gereken ping 10-15...
  7. kavankadiz

Gamepower warlock alınır mı

bu fiyat bandında başka bir klavye öneriniz var mı
  8. kavankadiz

neden hocam
  9. kavankadiz

https://www.trendyol.com/gamepower/warlock-compact-kirmizi-switch-mekanik-oyuncu-klavyesi-p-36782083 hem red switch hem de şuan piyasada bu fiyata olan sayılı ürünlerden. Eskiden açılmış konu başlıkları var ama ben 350 lira olmasına rağmen hala alınır mı diye merak ettim cevaplarsanız sevinirim
  10. kavankadiz

13000 lira bütçe ile laptop tavsiyesi

bu önerdiğin laptop'un rami 16gb ama tek kanal da 16gb olduğu için çok daha düşük fps veriyor
  11. kavankadiz

13000 lira bütçe ile laptop tavsiyesi

Merhaba kıymetli kardeşlerim kendime oyunlarda yüksek performans alabileceğim ve serin çalışan bir laptop arıyorum. Genelde oynadığım oyunlar CS:GO , Valorant , GTA 5 tarzı hem rekabetçi hem de sistemi zorlayabilecek oyunlar arasında kaldığım 3 laptop var; 1. olan "GameGaraj RTX 2070'li i7 10...
  12. kavankadiz

Öneri Gaming Laptop Önerileri

kanka bütceme uygun marka model vererek yazar mısın
  13. kavankadiz

kanka 256gb ssd bana aşırı fazla geldi daha az depolama alanla pc yok mu?
  14. kavankadiz

kankam üni icin lazım o yüzden laptop ama excalibur teknik servis ve kasa kalitesi dandirik gibi geliyor sağol yinede 1618351060 monsterin bu modellerinde düşük fps sorunu var ısınmasına pek bakmadım ama aynı monster markasının rtx 2060lı modellerin bile daha fazla fps verdiğini biliyorum o...
  15. kavankadiz

hem gaming(sıcaklık ve yüksek fpsler) hem de okul(üniversite icin) bakımından beni uzun yıllar gotürebilecek ve yüzümü kara cıkarmayacak bir laptop arıyorum bütcem 13k şimdiden yardımlar icin teşekkürler
Geri