evet mikrofon alsan hallolur ama masamda kalabalık etmesini istemiyorum.bide sennheiser o kadar uzun süre takılmak için yapılmamış bi kulaklık olduğu için...
bilgisayardada kullanmak umuduyla sennheiser momentum 4 almıştım ama malesef mikrofonu windowsdan açınca ses kalitesi 8 bit oluyo o yüzden pc de kullnamka...
yok be ne abartmış hiç bir cacık olmaz alttan kava çekerken zorlanacak bir yerdeyse daha iyi bile olur seri çalışması açısından zararı olmaz yani kasa...
temudan 30 dolar üstü ürün gelmez ticari gönderi olarak sayılır aşırı vergi çıkar. 30 dolar altı aula f75 vardı ama stoğu bitti onu alabilirsin. 1000TL üstü...
Maalesef o şekilde bir bağlantı yapamazsın. Laptopta sadece görüntü çıkışı vardır kablo ile görüntü veremezsin. Yanılmıyorsam spacedesk uygulaması sayesinde...
Hahahahahahah cahilligime verin.yani o toplara girmek icin bi tik daha fazla para lazim.zaten muzik dinlemek icin sennheiser momentum 4 aldim.sadece...
Monitör hoparlör derken stüdyo referans monitörlerini kastettim hocam. Ses kaliteleri çok iyidir,detay sesleride alırsınız. Bass bakımından öyle titreten...