neden bizim ülkede 2.el internetden herhangi bişey almaya çalıştığımda gördüğüm bütün ilanlar ürünün sıfır fiyatının 1000 2000 üstünde yada 500tl altında.2. el hiçbişey almak mantıklı değil artık özellikle bilgisayar parçalarındamı böyle anlamadım.
rx 7500f içinmsi biosdan pbo enhanced mode 3 seçtim (pbo modları arasındaki fark hala ne bilmiyorum) işlemcim multi ve single core testlerinde daha düşük performans gösterdi galiba böyle olması gerekiyo.radeon softwareden gpu oc ayarlarım ise böyle :
eğer yanlış yaptığım veya daha iyisini...
Bf2042 serinin en kotu oyunu olarak tarihe gecmis bi oyun.70 dolar hakketen cok yuksek bi fiyat yerel fiyatlandirma olmasi lazimdi.bende zaten o kadar para vermememek icin ea play pro alip 1 ay suyunu sıkıcam.bence worth cok fazla oynayacagimi dusunuyorum 1 ay birde beta oyunun %30u falanmis cok...
Zaten begenmek zorunda degilsiniz umrumdada degil ea in daha fazla para kazanmasi sadece haksiz yorumlar oldugunu dusunuyorum yoksa herkes benim sevdigim oyunlari sevmek zorunda tabikide degil.
Bazi buglar var bu arada dun ciktigi icin.bazi nesnelerin kosesine zipladiginizda 5 10 metre havaya atiyor.nesnelerin uzerinden atlamak duvarlara tirmanmak cok rahat.
1760200769
Zaten hype olusmasi icin iyi bi oyun olmasi gerekiyoe kotu bi oyunun hypei olmaz."eski" hissettiriyo demelerinin tek...
valla dün ea play pro aldım bf6 için.betada oynadıysanız bana güvenip ddirekt alın 1 ay suyunu cıkaracak kadar oynucaksınız.milyon tane şey eklemişler oyunun herşeyi çok iyi hissettiriyor dünden beri başından kalkamıyorum.bence çok worth aimbot falanda yok bu arada.
ocdan çok anlamıyorum benim ayar çekmeme yardım olacak birisi varmı.amd ryzen masterdan pbo yu açtım ama ppt tdc edc değerleriyle oynamlımıyım veya simultaneous multithreading memory control falan var.yardımcı olursanız sevinirim.
Ekosisteminiz applesa.ipad almaniz cogu acidan daha mantikli olur.bide tabs10ultra cok buyuk harbiden benim cok hosuma gidiyor ama herkese hitap etmeyebilir.
tab s10 ultra kullanıyorum yaklaşık 6 aydır. not almak cok zevkli kalemini kullanmak cok rahat hissettiriyor.medya tüketimi için 2k monitörüm yerine tercih ettiğim zamanlar oluyo ses ve ekran kalitesi sayesinde.birde samsung one ui 7 ,8 ,ve 8,5 updateleriyle cok fazla ayar ve özellik ekledi.s11...