KavunluFusetea isimli üyenin son içerikleri

1. KavunluFusetea

Bu Troll Elemanı Replesem Lp Geri Verirlermi

LP geri verme gibi bir ihtimal olduğunu sanmıyorum. Para/dk baktığımız zaman ortalama 25 dklık bir oyunda skor katılımı çok az da olsa, rol görevini tamamlamış ve afk uyarısı da almamış. Yani ceza alması bile imkansıza yakın. Derin bir nefes al, elimi yüzünü yıka ve yeni oyuna geç
  2. KavunluFusetea

iPhone 14 Pil Değiştirme Önerisi

Hocam telefonum tamamiyle kapanmış vaziyetteydi fazla da bi acelem olmadığı için süreyi pek umursamamıştım o dönem. Ama şimdi siz söyleyince ben de bi aydınlandım 😂
  3. KavunluFusetea

Hangi Servis Sağlayıcısını Seçmeliyim ?

Hocam kısa ve net seçmemeniz gerekeni söyleyeyim kesinlikle TurkNet. 12 ay peşin ödemede fiber internetin toplamda 4,5-5 ay gibi bir süresini arızada geçti ve destek sağlanmadı. BTK ve CİMER şikayetleri sonrası destek ekibi arayıp sadece son 2 aydaki kesintileriniz için para iadesi yapalım...
  4. KavunluFusetea

iPhone 14 Pil Değiştirme Önerisi

2025’in başlarında 3 bin küsür liraya yurtdışı iPhone 13 pil değişimi yaptırmıştım FP Pro’da. Apple servis fiyatlarını kontrol ettiğimde aynı fiyata denk geliyordu. Üç gün içinde halledip vermişlerdi memnun ayrılmıştım
  5. KavunluFusetea

Ekran Kartı Yükseltme Önerisi

Bi 5 dk önce bu ilana bakıyordum hocam. Forum sarı siteden daha güvenilirdir diye düşünüyorum
  6. KavunluFusetea

Anlıyorum hocam hiç bilgimin olduğu konuşar değildi aydınlandım teşekkürler👍🏻
  7. KavunluFusetea

Hocam bütçem nedeni ile RX6600 / RX6700 XT ve RTX4060 seçenekleri arasında sıkça gidip geliyorum ve tam karar veremiyorum. Ek olarak ikinci el ürünlere nedense güvenmekte çok zorluk yaşıyorum. 1783179386 Güzel bir bakım yapmak çok yorulmuş ekran kartlarında bile performans aldırır mı hocam? En...
  8. KavunluFusetea

Sevgili dostlar elimde bulunan mevcut sistemdeki ekran kartını olabilecek en mantıklı seçenek ile yükseltmek istiyorum fakat şu an için kısıtlı bir bütçeye (7-9k ₺) sahibim. Bütçem göz önüne alındığında ikinci el ürünlere yönelmek istiyorum fakat yeterli donanımsal bilgiye sahip olmadığım için...
  9. KavunluFusetea

🔥İndirim Old Spice Wolfthorn Erkek Deodorant Stick 50 Ml 3 Adeti 269,77₺

Bunu bir tek ben yaşadım sanıyordum, ee ne anlamı kaldı şimdi :d
  10. KavunluFusetea

Çözüldü✓ Elimdeki bileşenler ile ne yapmalıyım?

anladığım kadarıyla başlangıçta arkadaşımdan aldığım anakart ve işlemciyi; kendi ekran kartım ile bir süre daha kullanarak r5 5600 update’i ve ardından ekran kartı update’i yapmam gerekiyor. Ya da tüm parçaları satıp nakit ekleyerek yeni bir kasa toplamam. Pek ikinci alternatifi düşündüğümüzde...
  11. KavunluFusetea

Çözüldü✓ Elimdeki bileşenler ile ne yapmalıyım?

Sevgili dostlar merhaba size bir konuda danışmak istiyorum. Ben bilgisayar donanımlarından anlamayan birisiyim ve tavsiyele almak adına bu hesabı oluşturdum. Elimde pandemi döneminde canlı derslerim için aldığım hazır sistem bir kasam mevcut fakat artık beni tatmin etmiyor. Bugün bir arkadaşım...
Geri