Kawazaki isimli üyenin son içerikleri

1. K

❌İndirim Bitti! Sapphıre VGA Amd 16GB Gddr6 RX9060XT Pulse 15.999TL SAKIN KAÇIRMA!

fiyati dustugu icin iadeyi kuponla almak isteyen arkadaslar varsa, eger vodafone kuponu kullandiysaniz aradaki 500 farki kabul etmiyorlar, kuponlu fiyati 16004 olarak alip 5 tl kupon veriyorlar dalga gecer gibi, ya bana denk gelen canli destek cok kurnazdi ya da sistemler gercekten boyle
  2. K

Ucuz kaliteli mikrofon önerisi?

o sesi bu fiyat bandindaki cogu mikrofon alir, kulaklik kullanmadan o isteginiz pek mumkun degil gibi
  3. K

Ucuz kaliteli mikrofon önerisi?

https://www.hepsiburada.com/shuriken-es9-onpa-rgb-gaming-profesyonel-oyuncu-yayinci-mikrofonu-masa-standi-masa-tutacagi-mikrofon-filtresi-p-HBCV000076WB2N?magaza=LUCKY%20TREND& kendim kullaniyorum, gayet de memnunum, yanida masa tutacagi ve pop filter geliyor, eger profosyenel bir sey...
  4. K

FACEİT DROP DÜŞÜYORMU?

faceit oynadiginizda xp gelmiyor hocam, yani faceit oynayarak level atlayamazsiniz
  5. K

Ekran kartım dengesiz ısınıyor

85 gercekten cok bı sıcaklık ama lobılerde yukselmesı normal, cs2 rocket leauge arena breakout bu oyunlarda da aynı sorun var, tamamen lobide ekstra ekran kartını kullanmasıyla alakalı, eğer takip ederseniz kullanım da 100dür
  6. K

Ekran kartım dengesiz ısınıyor

bu bır sorun degıl aslında, yanı sızınle alakalı degıl, oyunla alakalı, dert etmenız gereken bır sey yok cogu oyunda boyle
  7. K

Ryzen 5 7500f dfs bilgisayar amazon

gecen gun ayni sorunla biri konu acmisti, uretimi artik boyle olabilir, sorunsuz ve ayni performansla calisiyorsa bir sorun olacagini dusunmuyorum
  8. K

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

@Fantastiktürk hocam satici hepsiburada oldugu icin tum incelemelerinizi defalarca da okuyarak R27QE aldim, 2 yerde cok kucuk isik sizmasi var ama oyunlarda ve ya gunluk kullanimda asla farkedilmiyor, incelemeleriniz icin tesekkurler, gercekten cok yardimci oldunuz emeginize saglik
  9. K

Yardım 10000TL Butce Monitor Onerisi

oneriniz icin tesekkurler hocam, malesef taksitle alacagim icin ayni fiyata geliyor nerdeyse, baska oneriniz var mi
  10. K

Yardım 10000TL Butce Monitor Onerisi

bu butcede bir monitor ariyorum, 27inchve ustu olacak, 2k sart zaten, oyun gelistiriyorum ve animasyon yapiyorum,sadece hikayeli oyunlar oynuyorum, yani renklerinde iyi olmasi onemli, biraz bakindigimda bu monitoru gordum, fiyatida en dusuk noktada suan, alinir mi daha iyi oneriniz var mi...
  11. K

🔥İndirim GETİR 350TL GETİR PARA

goruntulu konusma da yogunluk var dedi, kuryeyle sozlemeyi imzalamak ister misiniz diye sordu evet dedim istemeden, kurye gelip dogrulamyi tamamlayacakmis onu bekliyoruz
  12. K

!!!PC Bİ ANDA KASMAYA BAŞLADI ÖNEMLİİİ

hocam yanlis olmasin emin degilim ama bir ara guc kablosunu tam olarak takmadigimda bende boyle bir ses duymustum, kontrol etmenizde fayda var, oyun sirasinda fps degeriniz nasil, ekran karti kullanimi nasil, ne kadar guc cekiyor bunlari paylasirsaniz sorunu buluruz belki
  13. K

!!!PC Bİ ANDA KASMAYA BAŞLADI ÖNEMLİİİ

fps degerlerinde bir sorun var mi
  14. K

Sistemimi yükselticeğim hangisini değiştireyin ilk

psu ve ramdan baslamak daha mantikli olacaktir
Geri