Kaya sınmaz isimli üyenin son içerikleri

1. K

2023 sıfır megane mı 65k km octaiva mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-ewin-motors-tan-lansman-renk-63bin-km-boyasiz-degisensiz-1242675923/detay bu octavia https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2024-cikis-li-sifir-gibi-hatasiz-boyasiz-ciziksiz-6-bin-km-de-1236953630/detay bu megane bu 2...
  2. K

Temu fan alışveriş ile mouse pls help

Olayı bilmiyorum ama Ekstra vergi durumu vsr mı acaba
  3. K

Temu fan alışveriş ile mouse pls help

Arkadaşlar ilk temu alışverişim olucak. 915 ten 95 liraya düşüyor ilk alışveriş kuponu. Ve 500 küsür vergi alıyor. Ödemeyi onayladım. Ekstra ödeme çıkar mı? Mouse u öneriyor musunuz
  4. K

Hyper x cloud 2 mi 3 acill

Bugün akşam alıcam hangisini almamı önerirsiniz. Singleplayer oyuncusuyum genelde 1 2 arkadaşımla online oynarım anca acil yanıtlarsanız şimdi sipariş geçicem
  5. K

Corsair hs35 v2 vasat mı

Hocam hangi uygulama ile ayarlama yaptınız acaba öğrenebilir miyim
  6. K

Corsair hs35 v2 vasat mı

AOC kulaklığım vardı. Garantisi varken kablo temassızlığından dolayı servise gönderdim ve ürünüm 40 küsür gün haber alamadım. Muadil olabilecek olarak bana 1000 civarı rampage kulaklık önerdiler. Ben ise firmadan muadil olabilecek corsair hs35 v2 istedim ve gönderdiler. Eski kulaklığıma nazaran...
  7. K

Call of duty warzone da fps drop

2x 8gb ram. Kaç zamandır oynuyorum. İşlemci iyi olmasada sabit 80 fps üstü veriyor olmalı, oyunu orta ayarlarda oynuyorum. Bazı YouTube amd ayar önerilerini yaptım. Olmadı tekrar shader pre load denicem
  8. K

Call of duty warzone da fps drop

Ryzen 5 2600 Rx 5700 xt Call of duty warzone oyununda sistemimde fps drop yiyorum. Neden olabilir bottleneck ile böyle fps drop olması normal gelmedi oyun içi hareket attıkça fps drop giriyor. Ekran kartı anlık olarak %30 kullanımlara düşüyor.
  9. K

Rx 6750 xt vs 4000 serisi

Incehesap ta Asus dual rx 6750 xt 14k civarına gelmiş, 4060ti daha pahalıya denk geliyor. Rx 6750 xt 12 gb ile vram ve fiyat olarak 2 adım öne geçiyor gibi Nvidia teknolojileride merak konusu
  10. K

Rx 6750 xt vs 4000 serisi

Rx 6750 xt 14k fiyata bulunuyor. Rtx 4060ti mı seçmeliyim rx 6750 xt mi
  11. K

Isı değeri farkı

Rx 6700 xt xfx ekran kartmı satmalıyım
Geri