Ürünüm teslim edildi. Yarım saat sonra iade etmem için Aras Kargo çalışanı geldi. Teslim etti olarak göstermesini, geri vermeyeceğimi söyleyince gitti.
Bana 2.gün kod mesaj olarak geldi, üst üste iki gün Beşiktaş diye arama yapıp çıkmıştım. Kampanyada belli stok varsa bitmiş olabilir belki. Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler
İşlemci maksimum 4800 Mhz destekliyor, 5600 Mhz alsam da sanırım sorun olmadan çalıştırıyormuş. Kingston ya da Crucial 64 GB DDR5 5600 Mhz olarak alacağım. İleride başka laptoplarda da kullanabilirim. Yardımınız için teşekkür ederim.
MSI Katana 15 B12VGK-087XTR model dizüstü bilgisayarın fabrika çıkışında ikinci M.2 SSD yuvası aktif olarak kullanılmamaktadır. Bu yuva için gerekli braket setini temin edebilmek adına MSI Yetkili Servisi olan ServisPoint ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Servis, talep üzerine braket setini...
Merhaba arkadaşlar,
MSI Katana 15 B12VGK-087XTR ( 12650H 16 GB 1 TB SSD RTX4070 15.6 ) model laptop kullanıyorum. RAM yükseltmeyi düşünüyorum ve sizlerden alabileceğim en iyi marka-model önerisi almak istiyorum.
Ayrıca işlemcinin maksimum 4800 MHz RAM desteklediğini, ancak cihazımda şu an 5600...
Ben de aktif Türk Telekom kullanıcısıyım. 75 Mbps'lik paket kullanıyordum. Altyapım 78 mbps destekliyor gözüküyordu. 75 Mbps/100 Mbps paketleri arasında aylık sadece 4 TL fark olduğu için 100 Mbps'lik pakete başvuru yaptım. Bana da aynı şekilde söylediler. Şu an hız testi yaptığım zaman 92...
Dualsense Epic Games üzerinde oyunlarda herhangi bir sorun yarattı mı? Steam üzerinde birçok konuda rahat şekilde başladığı söyleniyor, Epic Games sorun yaratır mı bilemedim.