kaya_577 isimli üyenin son içerikleri

1. K

Yardım Hawk vs TitanSeat vs Exvega oyuncu koltugu arasinda kaldim.

Hayirli olsun hocam yorumlarinizi bekliyorum belki bende yarin modoko da throne denemeye gidebilirim. titan thrones cuma geldi. hemen kurdum. müşteri hizmetleri gerçekten çok iyi. saat 20 de yazdım cevap verdiler saolsunlar. exvega da koltuğun altı metal diye bakmıştım ancak bunda takta...
  2. K

Bugün titan throne sipariş ettim. İlk izlenim WhatsApp konuşmaları çok iyi geçti. Kolçak pedi sordum var ama daha listeleyemedik hediye gönderiyoruz size dedi ve mutlu oldum. Bakalım gelince nasıl olacak
  3. K

Öneri Koltuk

2014 2016 arasında adore racing almıştım. 2022 de pul pul dökülünce kumaş kaplattıydum ama şimdi oturduğum yerde sünger kalmadı. Direk tahtaya oturuyorum acıyo artık. Almışkan böyle uzun ömürlü bişey alsam güzel olur dedim. Isıtma filan iyi olur dedim. Yokmu kullanıcısı olan çok beğendim bunu al...
  4. K

Bende bekliyorum, hawk mı titan mı bütçeyi exvega için 21k ya çıkarmıştım ısıtma visco filan ama titanı yeni gördüm paten tekerlek mıknatıslı yastık filan 9.9k ya veriyo adamlar. Kalitesi nedir kullanıcı varsa aydınlatırsa sevinirim
  5. K

Öneri Koltuk

Abi tam alıyordum yazıyı gördüm vazgeçtim. Ne alcaz biz ya?
  6. K

AK992 alıyordum ki gümrükten döndü

yazdım bi telefon iletirsen güzel olur :D komisyon üstüne komisyon ağır gelir nakit daha iyi olcak gibi
  7. K

bide kredi kartı var dersen çok iyi olur :D
  8. K

amazondan 2900 a geliyor. trendyol da da aynı fiyat ancak switch yazmıyor. açıkçası 10 gün beklemektense trendyol dan almak benim daha çok işime gelir ama emin olamadım
  9. K

Selam arkadaşlar, Geçtiğimiz cuma ufak bir araştırma ile Ajazz AK992 Red switch olan mavi keycaps li klavyeyi amazondan sipariş etmiştim ki tam kargoya verildi geliyo derken bugün adres te Ad soyad yazmadığı için gümrükten geri döndü cihaz. İade süreci 3 gün sürer dedikleri için bu arada...
Geri