selamlar evde modemimiz bozuldu TP-Link TD-W9970 V3 şu modeli kullanıyorduk yıllardandır hiçbir sorun yaşamadım memnundum şu anda 100mbs internet alıyorum ileriye dönük 1000mbslik bir modele geçmek istiyorum fiyat performans maks 2000 tl lik bir şey önerebilir misiniz
Zyxel VMG8825-T50K şu...
bu koltuktan bende var 1.5- 2 senedir kullanıyorum hiçbir sıkıntısını görmedim baya rahat bel yastığıda kafa yastığıda sırtınızın şeklini alıyor içeri çökme falan yok herhangi bir yıpranma yok, bu koltuktan önce xdrive in bütün koltuklarından daha çok beğendim açıkcası, kargoda ben sorun...
beyazını bugün aldım 1073 tl ye geldi indirim kullanamadım ekstra bi sorun olur mu takılma, vergi çıkma vs. bir de beyazının bana gelen switchler iyi mi değiştirmek lazım mı ? şimdiden teşekkürler
msı g274qpf aldım 2 gün önce geldi monitör standına takmak için vida paketini açtım kullandım iade alırlar mı ? bir de 3 tane ölü pixel çıktı trendyoldan almıştım
ben yaklaşık 5 aydır kullanıyorum bu anakartı r7 7800x3d 4070ti ssd olarakta kc3000 kullanıyorum yani hiçbi sorun yaşamadım memnunum zaten çok üst düzey bir şey alacaksanız paranız vardır daha iyi anakart alırsınız ben aldığımda 9000 tl di 7500 e düşmüştü büyük indirimki rakipsizdi o zamanlar aldım
Bu da güzelmiş acaba ne farklar var
1716790786
Monitör standım var zaten ama dell yerine msı’ın renkleri daha canlı gibi teşekkür ederim tavsiye verdiğiniz için
ısı değerlerim çok yüksek değil ekran kartı da işlemci de max 75 derecede çalışıyor furmark ve aıda64 testlerinde falan yani %100 kullanımda 10 20 dk boyunca çalıştırdım
ekran kartı sürümümde 3.28.0.412