Benimde dün elime ulaştı%76 olarak. tamamen sarj edip söyle bir test yaptim elimdeki 10.000 mah powerbanki 0 ladim bunun ile onu sarj ettim 1.5 kere şarj etti. Ortalama powerbank verimliliği %75 olmali buda 22.500 e tekabül ediyor fakat 15.000 lik sarj verebildi sadece. matematiksel olarak...
Bende gayet memnunum fakat negatif yanlarını saymam gerekirse işletim sistemi Android değil ve mağazası çok sınırlı onun dışında pc de oled ekran kullandığından dikkatimi çekmiş olabilir fakat film izlerken altta ve üstte oluşan siyah barlarda ışık sızması görünüyor büyük olasılıkla oled...
Bende 3 gündür kullanıyorum bağlantısı biraz uğraştırdı yaklaşık yarim saat araliksiz google'a ping yolladim kopma kesilme olmadi kullanimda da sorun yok. Hatta modemimin wifi baglantisindan daha stabil diye modemin wifiını kapadim ethernetle bagladim cihazdan yatıyorum
Aylardır takip ediyorum güzel bir fırsat yakalamak için sonunda yakalayıp aldım.
75PML9008 Ambilight 120Hz Miniled 34124.3TL bu fiyata bedava.
media markt
PHILIPS 75PML9008/12 75 inç 189 Ekran Uydu Alıcılı Smart 4K UHD Ambilight LED TV
Önizlemeyi mesajda gösterme...
https://voca.ro/1d8VKxkSN5og Bahsi geçen ayakkabıyı kod kullanmadan kendim almıştım. bu siparişi hiç kullanılmamış telefon numarası ile ve sadece 1 kere verdim
Sadece 1 ürün aldım bugün teslim edildi yarım saat sonra gelip geri almışlar 2 kuruş için uğraşmak istemediğim için iade verdim ama trendyolun bu kadar küçülmesini beklemezdim