kayhangokhab isimli üyenin son içerikleri

1. kayhangokhab

En iyi IPTV Player hangisi? (Windows)

Mega Digital tavsiye ederim bi panelden yayın aldım o uygulamayı verdi bayada kaliteli
  2. kayhangokhab

Sigaraya yeniden başlama isteği

Sanırım sonsuza kadar hep ara ara da olsa içilecek bu zıkkım. Bıraktım 3 ay oldu ama toplasan ara ara 3 ayda 1 paket içmişimdir. Mesele eskiye göre çok iyi ama tamamen kurtulmayı istiyorum.
  3. kayhangokhab

Duyduğunuz en garip din nedir?

PASTAFARYANLAR.... DAHA FARKLISI YOK
  4. kayhangokhab

Parfüm önerisi lazım ERKEK

https://www.beymen.com/tr/p_tiziana-terenzi-kirke-100-ml-parfum_130136?srsltid=AfmBOooJfxm_L2rv1xIWIvZNOmX14q-qmq2Yqams6ltYHgzvPkK-iCAY (NOT YURT DIŞINDA DAHA UYGUN )
  5. kayhangokhab

Parfüm önerisi lazım ERKEK

Kirkee
  6. kayhangokhab

Parayı nasıl arttirabilirim

Enflasyon ülkerinde borçlanarak arttırabilirsin
  7. kayhangokhab

2k ya iphone 7 plus alınır mı ?

Sadece arama yapmak içinse iphone olmasının hiç bi manası yok ki kardeşim.
  8. kayhangokhab

Whiteout Survival Oynayanlar Toplaşsın

Arkadaşlar reklamlarda oynayarak bağımlısı olduğum oyun.
  9. kayhangokhab

10K ya kadar Akıllı Saat tavsiyesi

Dostum eğer çok önemli işin yoksa çok tavsiye etmem, Kalp rahatsızlığım var diye gittim Apple Watch Ultra 2 aldım 10 kere anca taktım. Aklıma düştükçe takıyorum yani almanı çok tavsiye etmem ama alacaksan da en uzun şarj ömrü olana bakmana tavsiye ederim
  10. kayhangokhab

En Çok Hangi Seneyi Özlüyorsunuz

2004 ötesi yoktur.
  11. kayhangokhab

DOLAR 40'I GEÇMİŞ HAYIRLI OLSUN 41 KERE MAŞALLAH! 12.08 güncellendi

öyle şey olmaz öyle bişey için ülkenin içinden geçmeleri lazım
  12. kayhangokhab

Hisse Fon Yatırım Borsa

Fonları tüm bankalardan alabilirsin , sistem ortaktır. hepsi aynı şekilde işler x bankasının fonunu y bankasından satın alabilirsin o yüzden mevcutta kullandığın bankayı kullanabilirsin ben genelde TL'de fonunda FIL alıyorum inceleyebilirsin YTD.
  13. kayhangokhab

Erkek Şampuanı Önerisi

Tuzsuz şampuanları tercih edin en az saça zarar veren yapıda ki şampuandır. Türkiyede hangi markalar var bilmiyorum ama OGX' fena bi marka değil
  14. kayhangokhab

Askerlik ile ilgili lütfen cevap verin

Çektirirler merak etme :)
  15. kayhangokhab

15 yaşındaki bu kardeşinize hayat hakkında öneriler, bilgiler

Ben bu kadar uzun yazamayacağım. Kendini Yazılımda ve Marketing'te geliştir. ( Uyurken bile para kazanacağın bir sistem kur.) Karı kız işlerinde asla olmadığın biri gibi takılma Her ortama gir kendini kaybetme Kendini geliştir, dil öğren, dünyayı gezebildiğin kadar gezmeye çalış. Hayat boyun...
Geri