KayoneZ isimli üyenin son içerikleri

1. K

2000 TL bütçeye ps5 gamepad önerisi

bu konuda hiçbir bilgim yok sadece ps5e bağlansın yeter
  2. K

Razer Barracuda X iyi mi?

teşekkürler
  3. K

peki kronik bir sıkıntısı filan var mı
  4. K

Oyuncu kulaklığı arıyorum kablosuz olursa daha iyi olabilir
  5. K

o fiyat bandında kablosuz kulaklık arıyorum iyi mi yoksa başka öneriniz var mı
  6. K

LOGITECH G G435 LIGHTSPEED hala alınır mı

blackshark v2x im ozuldu bütçem 3000 tl civarı kablosuz kulaklık bakıyordum bu iyi mi kafa yapım küçük bu arada
  7. K

3000 TL'ye KABLOLU oyuncu kulaklığı önerisi

peki [H3 id='Logitech+G435+nasl+bilginiz+var+m']Logitech G435 nasıl bilginiz var mı[/H3]
  8. K

Gamepower Aero Ultra iyi mi?

Merhaba kulaklığım bozuldu yeni oyuncu kulaklığı alıcam [H3 id='Gamepower+Aero+Ultra+iyi+mi']Gamepower Aero Ultra iyi mi?[/H3]
  9. K

3000 TL'ye KABLOLU oyuncu kulaklığı önerisi

Merhaba 2 gün önce uzun süredir kullandığım kulaklığım bozuldu. Eskidiği için değiştirmeye karar verdim. Kablolu kablosuz fark etmez. Bütçe 3000 TL, öneri verebilir misiniz?
  10. K

Lenovo Tab m10 Hd custom rom

Merhaba Lenovo tab m10 hd Cihazım var custom rom yüklemek istiyorum Bu konuda çok bilgim yok hangi romu yüklemeliyim?
  11. K

10.000tl kalemli tablet önerisi

peki antutu puanlarını biliyormusun karşılaştırmak amacıyla
  12. K

10.000tl kalemli tablet önerisi

Hazır kasım indirimleri başlamışken tablet almak istiyorum hafif oyun oynayacağım ve çizim yapacağım. Telefonum xiomi olduğundan ekosistem için poco pad almayı düşünüyorum ama poco pad alıp ekosistem mi kurayım yoksa huawei matepad 11.5 mi alayım arasında kaldım
  13. K

2.el logitech g27 mi 2.el dfgt mi daha iyi

g29 aldım
  14. K

Çözüldü✓ Hangi direksiyon daha mantıklı

2.el direksiyon seti alacağım sesinin fazla olup olmadığı önemli değil g27 mi alayım dfgt mi alayım
Geri